Тренинг за извозно оријентисане пословне субјекте

29.07.2021. 08:57
0
ИЗВОР: Срна

Представништво Републике Српске у Аустрији у сарадњи са Градом Источно Сарајево данас организује тренинг за извозно орјентисане пословне субјекте у оквиру мјера подршке привреди Српске, те ради превазилажења изазова које је проузроковала пандемија вируса корона.

Тренинзи су осмишљени као презентација о начину и методама остваривања пословне сарадње са привредним субјектима у Аустрији, саопштено је из Градске управе.

Тренинг је, прије свега, намијењен власницима малих и средњих предузећа, високом и средњем менаџменту и предузетницима у организацијама које су заинтересоване за успостављање пословне сарадње са фирмама из Аустрије.

Са заинтересованим представницима компанија разговараће шеф Представништва Републике Српске у Аустрији Младен Филиповић, а заинтересовани учесници имаће прилику да у директној комуникацији траже одговоре на потенцијална питања и недоумице у вези са начином пословања у Аустрији.

Тренинг ће почети у 11.00 часова у просторијама Градске управе Источно Сарајево.

Коментари 0
Повезане вијести
Промовисани романи „Српско срце Јоханово“ и „Усташа“ у Источном Сарајеву (ФОТО) Промовисани романи „Српско срце Јоханово“ и „Усташа“ у Источном Сарајеву (ФОТО)
Милошевић Шошо: Недовољно знања о важности менталног благостања рађа предрасуде и стереотипе Милошевић Шошо: Недовољно знања о важности менталног благостања рађа предрасуде и стереотипе
Филм наше суграђанке најбољи кратки документарац фестивала у Београду Филм наше суграђанке најбољи кратки документарац фестивала у Београду
Најчитаније
  • Заплијењено 250 килограма кокаина
    21h 1m
    0
  • Промовисани романи „Српско срце Јоханово“ и „Усташа“ у Источном Сарајеву (ФОТО)
    22h 54m
    0
  • Полицајац годинама просјацима узимао новац
    21h 39m
    1
  • Програм прославе славе Храма Светог Василија Острошког
    8h 37m
    0
  • Нерадни дан у Српској
    10h 24m
    0