Три мјесеца од нестанка Неђе Цвијетиновића

21.09.2022. 15:00
0
ИЗВОР: srna.rs

Припадници Полицијске управе Бијељина и даље интензивно трагају за Неђом Цвијетиновићем (78), који је нестао прије три мјесеца на подручју општине Лопаре, те позивају све грађане да пријаве полицији уколико имају било какве информације о несталом лицу.

Из Полицијске управе Бијељина подсјећају да је 24. јуна у вечерњим часовима полицији у Лопарама пријављено да се нестали није вратио кући након што је раније тог дана отишао у село Веселиновац на подручју Лопара у подножју планине Мајевица у бербу шумских плодова.

Полицијска управа Бијељина захваљује свима који су за ова три мјесеца у потрази за Цвијетиновићем дали активан допринос и позива све грађане да уколико имају информације пријаве најближој полицијској станици или позивом на број телефона 122.

Претрага терена за несталим Неђом започела је 25. јуна гдје су, поред припадника Полицијске управе Бијељина, учествовали и припадници Ватрогасне јединице Лопаре, Угљевик, Горске службе спасавања Бијељина.

У потрази су учетвовали и припадници Републичке управе цивилне заштите, Хеликоптерског сервиса Српске, Ловачког удружења "Мајевица" из Лопара, Општинске управе Лопаре, као и мјештани.

Неђо Цвијетиновић висок је око 170 центиметара, пуније грађе, око 90 килограма, сиједе косе, тамно-смеђих очију, сенилан. На себи је имао чизме рударке, качкет и кошуљу непознате боје.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Повријеђени пјешак и мотоциклиста у Бијељини Повријеђени пјешак и мотоциклиста у Бијељини
Настављена потрага за несталим Драгом Танасковићем Настављена потрага за несталим Драгом Танасковићем
Данка прегажена возилом па бачена на дивљу депонију? Данка прегажена возилом па бачена на дивљу депонију?
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    21h 3m
    5
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    18h 38m
    7
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    23h 46m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    4h 37m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    3h 4m
    0