Три особе се боре за живот након пуцњаве у Хрватској

25.08.2021. 10:10
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Директор Жупанијске болнице Чаковец Игор Шеговић открио је какво је стање рањених након синоћње пуцњаве у насељу Параг у Хрватској, гдје је убијена жена, а пет особа је повријеђено.

На њихов болнички пријем синоћ је довезено осам особа, три су већ јутрос пуштене кући, међу њима и двије дјевојчице. Једна (10) је задобила простријелну рану подлактице, друга је имала стресну реакцију, преноси Index.hr.

- Нажалост, једна доведена особа, жена (59), преминула је услијед тешких повреда. Четири особе су запримљене на хируршко одјељење и оперисане су. Једна особа је добро, изван животне опасности, али три особе имају тешке повреде. Операција једне особе трајала је готово читаву ноћ - рекао је доктор.

Казао је и да су од кућа позвани доктори и медицинске сестре и да ће захваљујући мобилизацији цијеле болнице вјеројатно животи свих рањених бити спашени.

Полиција је извјештавала да је прије пуцњаве дошло до свађе више особа, након чега је једна од њих испалила неколико хитаца из ватреног оружја.

Засад су приведене три особе које се доводе у везу с тим догађајем, а је ли једна од њих одговорна за трагедију знаће се током дана.

У полицији истичу и да је ситуација у том ромском насељу након трагичног догађаја стабилна и да нема опасности за сигурност мјештана.

Коментари 0
Повезане вијести
Сукоб навијача и полиције код Загреба, двоје рањено Сукоб навијача и полиције код Загреба, двоје рањено
Ћутање о бомбардовању избјеглица Хрвати намећу као европску вриједност Ћутање о бомбардовању избјеглица Хрвати намећу као европску вриједност
Садржај оптужнице за злочине на Петровачкој цести Садржај оптужнице за злочине на Петровачкој цести
Најчитаније
 • Сокочани ухашени због тешке крађе
  17h 58m
  2
 • Упозорење на невријеме - апел пољопривредницима
  13h 27m
  0
 • СИПА: Ухапшена једна особа због превара у служби
  16h 29m
  1
 • Дојаве о бомбама широм Сарајева
  18h 10m
  0
 • Тридесет година од како су Вукашиновиће убиле комшије
  13h 32m
  2