Три особе се боре за живот након пуцњаве у Хрватској

25.08.2021. 10:10
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Директор Жупанијске болнице Чаковец Игор Шеговић открио је какво је стање рањених након синоћње пуцњаве у насељу Параг у Хрватској, гдје је убијена жена, а пет особа је повријеђено.

На њихов болнички пријем синоћ је довезено осам особа, три су већ јутрос пуштене кући, међу њима и двије дјевојчице. Једна (10) је задобила простријелну рану подлактице, друга је имала стресну реакцију, преноси Index.hr.

- Нажалост, једна доведена особа, жена (59), преминула је услијед тешких повреда. Четири особе су запримљене на хируршко одјељење и оперисане су. Једна особа је добро, изван животне опасности, али три особе имају тешке повреде. Операција једне особе трајала је готово читаву ноћ - рекао је доктор.

Казао је и да су од кућа позвани доктори и медицинске сестре и да ће захваљујући мобилизацији цијеле болнице вјеројатно животи свих рањених бити спашени.

Полиција је извјештавала да је прије пуцњаве дошло до свађе више особа, након чега је једна од њих испалила неколико хитаца из ватреног оружја.

Засад су приведене три особе које се доводе у везу с тим догађајем, а је ли једна од њих одговорна за трагедију знаће се током дана.

У полицији истичу и да је ситуација у том ромском насељу након трагичног догађаја стабилна и да нема опасности за сигурност мјештана.

Коментари 0
Повезане вијести
Парламентарни избори у Хрватској: ХДЗ освојио 61, СДП 42 мандата Парламентарни избори у Хрватској: ХДЗ освојио 61, СДП 42 мандата
Прва излазна анкета избора у Хрватској: ХДЗ-у 58 мандата, СДП-у и партнерима 44 Прва излазна анкета избора у Хрватској: ХДЗ-у 58 мандата, СДП-у и партнерима 44
Пријеподне на изборе у Хрватској већ изашла четвртина гласача Пријеподне на изборе у Хрватској већ изашла четвртина гласача
Најчитаније
  • Данас обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    5h 56m
    0
  • Мирном шетњом у Добровољачкој улици обиљежене 32 године од злочина
    3h 7m
    2
  • Власника воле више од себе: Топ 10 раса паса који су љековити за душу и мисли
    18h 53m
    0
  • Мушкарац се запалио испред суда (ВИДЕО)
    17h 15m
    0
  • У понедјељак обиљежавање Дана одбране Илиџе
    19h 29m
    3