Тривић: Ако се стабилизује ситуација, сви ученици у клупама од понедјељка

05.04.2021. 12:16
1
ИЗВОР: Глас Српске

Министар просвјете и културе Републике Српске Наталија Тривић рекла је за РТРС да ће се ученици виших разреда основних школа и средњошколци, уколико се епидемиолошка ситуација стабилизује, од наредног понедјељка вратити у школске клупе.

Тривићева је подсјетила да је Републички штаб за ванредне ситуације одлучио да се ученици нижих разреда сутра враћају у школу.

Навела је да ће продужени боравак такође бити у функцији од сутра.

Када је ријеч о трајању часова и обједињавању одјељења, Тривићева је истакла да је једини разлог зашто часови не трају 45 минута, немогућност обезбјеђивања физичке дистанце у пуним одјељењима.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Xxx 05.04.2021. 15:10
    Dom zdravlja Pale-hitno da ustupi prostorije i ljudske kapacitete radi sprecavanja sirenja Covid-a.Dom zdravlja Istocno Sarajevo ne moze vise da izdrzi zbog velikog broja pacijenata,a vi gospodo,pricate o vracanju djece u skolu?!Ko je ovde normalan?
Повезане вијести
Русија ће искористити свој утицај да резолуција о Сребреници не буде усвојена Русија ће искористити свој утицај да резолуција о Сребреници не буде усвојена
Требињски гениje Вук Јанковић ријешио математички проблем стар 58 година Требињски гениje Вук Јанковић ријешио математички проблем стар 58 година
Погледајте који су нерадни дани у мају у Српској Погледајте који су нерадни дани у мају у Српској
Најчитаније
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    4h 34m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    22h 39m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    18h 48m
    0
  • Требињски гениje Вук Јанковић ријешио математички проблем стар 58 година
    22h 27m
    4
  • Снијег поново забијелио БиХ
    16h 55m
    0