Тривић: Додиково ћутање је стварно рушење Републике Српске

26.09.2022. 17:13
0
ИЗВОР: katera.news

Јелена Тривић, кандидат за предсједника Републике Српске, изјавила је да је вријеме да Милорад Додик саопшти јавности Републике Српске о чему је три сата разговарао са освједоченим србомрсцем Зораном Милановићем на имању у Бакинцима, на дан обиљежавања злочиначке акције хрватске војске Маестрал у којој је убијено више стотина Срба и са вијековних огњишта протјерано њих више од стотину хиљада.

Према њеним ријечима прошло је довољно времена да се Милорад Додик огради од гнусних изјава свог политичког савезника у којима са презиром говори о мучки побијеној српској дјеци у извјегличкој колони на Петровачкој цести.

- Прошло је довољно времена да Милорад Додик каже свим Србима у Републици Српској зашто се кочи подизање оптужница за злочине у Мркоњић Граду - каже она и додаје:

- Ћутање Милорада Додика гласније је од било какве изјаве – рекла је Тривићева.

Она напомиње да његово ћутање потврђује чињеницу да је био и остао агент хрватских служби и заштитник хрватских интереса, те да је банчење са Милановићем и ћутање на његове изјаве је стварно рушење Републике Српске.

- Подсјетићу и на то да Милановић и званична Хрватска недавно нису дозволили предсједнику Србије, Александру Вучићу да се поклони сјенима јасеновачких жртава. Милановић води врло отворено непријатељску политику према нашој матици Србији и савезништво Додика са Милановићем представља удар Додика и на званични Београд – истакла је Тривићева..

Тривићева је закључила да је овакав удар на све Србе, и у Републици Српској и у Србији, врхунац издајничке политике Милорада Додика који је био и остао увијек туђи играч, никада српски, а највише хрватски.

Коментари за ову вијест су искључени.
Повезане вијести
Миличевић: Дјелимично ријешен проблем финансирања странке Миличевић: Дјелимично ријешен проблем финансирања странке
Славиша Мазић кандидат СДС за начелника Власенице Славиша Мазић кандидат СДС за начелника Власенице
Миличевић: Ријешили смо проблем личних примања наших запослених у СДС-у Миличевић: Ријешили смо проблем личних примања наших запослених у СДС-у
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    9h 50m
    4
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    18h 42m
    0
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    12h 33m
    0
  • На планинарском походу на Романији очекује се око 200 учесника
    16h 18m
    0
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    7h 25m
    4