Trivić: Dodikovo ćutanje je stvarno rušenje Republike Srpske

26.09.2022. 17:13
0
IZVOR: katera.news

Jelena Trivić, kandidat za predsjednika Republike Srpske, izjavila je da je vrijeme da Milorad Dodik saopšti javnosti Republike Srpske o čemu je tri sata razgovarao sa osvjedočenim srbomrscem Zoranom Milanovićem na imanju u Bakincima, na dan obilježavanja zločinačke akcije hrvatske vojske Maestral u kojoj je ubijeno više stotina Srba i sa vijekovnih ognjišta protjerano njih više od stotinu hiljada.

Prema njenim riječima prošlo je dovoljno vremena da se Milorad Dodik ogradi od gnusnih izjava svog političkog saveznika u kojima sa prezirom govori o mučki pobijenoj srpskoj djeci u izvjegličkoj koloni na Petrovačkoj cesti.

- Prošlo je dovoljno vremena da Milorad Dodik kaže svim Srbima u Republici Srpskoj zašto se koči podizanje optužnica za zločine u Mrkonjić Gradu - kaže ona i dodaje:

- Ćutanje Milorada Dodika glasnije je od bilo kakve izjave – rekla je Trivićeva.

Ona napominje da njegovo ćutanje potvrđuje činjenicu da je bio i ostao agent hrvatskih službi i zaštitnik hrvatskih interesa, te da je bančenje sa Milanovićem i ćutanje na njegove izjave je stvarno rušenje Republike Srpske.

- Podsjetiću i na to da Milanović i zvanična Hrvatska nedavno nisu dozvolili predsjedniku Srbije, Aleksandru Vučiću da se pokloni sjenima jasenovačkih žrtava. Milanović vodi vrlo otvoreno neprijateljsku politiku prema našoj matici Srbiji i savezništvo Dodika sa Milanovićem predstavlja udar Dodika i na zvanični Beograd – istakla je Trivićeva..

Trivićeva je zaključila da je ovakav udar na sve Srbe, i u Republici Srpskoj i u Srbiji, vrhunac izdajničke politike Milorada Dodika koji je bio i ostao uvijek tuđi igrač, nikada srpski, a najviše hrvatski.

Komentari za ovu vijest su isključeni.
Povezane vijesti
Bodiroga na odavanju počasti za 3.267 ubijenih Srba u Kravici: SDS uvijek sa svojim narodom Bodiroga na odavanju počasti za 3.267 ubijenih Srba u Kravici: SDS uvijek sa svojim narodom
SDS ide na izbore bez obzira što je račun ugašen SDS ide na izbore bez obzira što je račun ugašen
Ovo je spisak 47 pojedinaca i firmi iz BiH na američkoj „crnoj listi“ Ovo je spisak 47 pojedinaca i firmi iz BiH na američkoj „crnoj listi“
Najčitanije
  • Godišnjica sramne arbitraže za Dobrinju
    9h 15m
    0
  • Prikazan film o odbrani Srpske Ilidže
    21h 15m
    7
  • Reli odnio sedam života, poginula i djevojčica
    22h 49m
    0
  • „Dom invest“ gradi dom za vas
    6h 44m
    0
  • Džudisti iz Srpske digli glas protiv aktuelnog rukovodstva
    6h 2m
    0