Тривић: Немам намјеру да учествујем у ТВ дуелу на РТРС

08.09.2022. 18:15
0
ИЗВОР: katera.news

Кандидат за предсједника Републике Српске Јелена Тривић огласила се поводом најаве ТВ дуела који организује РТРС.

Тривићева је на свом Фејсбук профилу обавијестила јавност да она и кандидат за српског члана Предсједништва БиХ Мирко Шаровић немају намјеру учествовати у било каквим ТВ дуелима које организује РТРС, нити друге режимске телевизије.

Исти став подржава и Небојша Вукановић јер, како је навела Тривићева, РТРС је одавно престао бити јавни сервис грађана, а то ће поново постати након избора 2. октобра.

- Што се тиче ТВ дуела, ја још увијек чекам да Милорад Додик одговори зашто је одбио позив за ТВ дуел који смо добили од БН телевизије. Ради се о најгледанијој телевизији у Републици Српској, па нема бољег мјеста за суочавање наших визија будућности Републике Српске – истакла је Тривићева.

Она је истакла да Додик добро зна да је тренутно у предности за око 10 % у односу на њега и поручила да је боље да одмах сада прихвати позив БН телевизије, него да у посљедњој седмици кампање моли да му да шансу у ТВ дуелу.

- Иначе, ако нађем времена, можда и погледам вечерас ТВ дуел између Милорада Додика и Радислава Јовичића. Вјерујем да ће бити комично гледати њих двојицу како одговарају на питања која су им унапријед припремили Срђан Мазалица и Сања Вулић – рекла је Тривићева.

 

Коментари за ову вијест су искључени.
Повезане вијести
Покренута иницијатива за оснивање Народног фронта – др Јелена Тривић у Источној Илиџи Покренута иницијатива за оснивање Народног фронта – др Јелена Тривић у Источној Илиџи
Миличевић: Ако побиједим, позваћу и Јелену Тривић Миличевић: Ако побиједим, позваћу и Јелену Тривић
Додик подржава Вучићев митинг, Тривићевој захвалио „што је разбила ПДП” Додик подржава Вучићев митинг, Тривићевој захвалио „што је разбила ПДП”
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    21h 46m
    0
  • Преминуо Војислав Чаркић - наш добри прота Војо
    12h 44m
    10
  • Сјећање на Миломира Јањића Зеку
    21h 10m
    0
  • Годишњица смрти предсједника СФРЈ Јосипа Броза Тита
    19h 25m
    12
  • Годишњица херојске погибије пилота Миленка Павловића
    21h 4m
    0