Trivić: Nemam namjeru da učestvujem u TV duelu na RTRS

08.09.2022. 18:15
0
IZVOR: katera.news

Kandidat za predsjednika Republike Srpske Jelena Trivić oglasila se povodom najave TV duela koji organizuje RTRS.

Trivićeva je na svom Fejsbuk profilu obavijestila javnost da ona i kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH Mirko Šarović nemaju namjeru učestvovati u bilo kakvim TV duelima koje organizuje RTRS, niti druge režimske televizije.

Isti stav podržava i Nebojša Vukanović jer, kako je navela Trivićeva, RTRS je odavno prestao biti javni servis građana, a to će ponovo postati nakon izbora 2. oktobra.

- Što se tiče TV duela, ja još uvijek čekam da Milorad Dodik odgovori zašto je odbio poziv za TV duel koji smo dobili od BN televizije. Radi se o najgledanijoj televiziji u Republici Srpskoj, pa nema boljeg mjesta za suočavanje naših vizija budućnosti Republike Srpske – istakla je Trivićeva.

Ona je istakla da Dodik dobro zna da je trenutno u prednosti za oko 10 % u odnosu na njega i poručila da je bolje da odmah sada prihvati poziv BN televizije, nego da u posljednjoj sedmici kampanje moli da mu da šansu u TV duelu.

- Inače, ako nađem vremena, možda i pogledam večeras TV duel između Milorada Dodika i Radislava Jovičića. Vjerujem da će biti komično gledati njih dvojicu kako odgovaraju na pitanja koja su im unaprijed pripremili Srđan Mazalica i Sanja Vulić – rekla je Trivićeva.

 

Komentari za ovu vijest su isključeni.
Povezane vijesti
Pokrenuta inicijativa za osnivanje Narodnog fronta – dr Jelena Trivić u Istočnoj Ilidži Pokrenuta inicijativa za osnivanje Narodnog fronta – dr Jelena Trivić u Istočnoj Ilidži
Miličević: Ako pobijedim, pozvaću i Jelenu Trivić Miličević: Ako pobijedim, pozvaću i Jelenu Trivić
Dodik podržava Vučićev miting, Trivićevoj zahvalio „što je razbila PDP” Dodik podržava Vučićev miting, Trivićevoj zahvalio „što je razbila PDP”
Najčitanije
  • U paklu Skenderije
    13h 15m
    13
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    11h 59m
    0
  • Saobraćaj u prekidu zbog udesa na putu Foča-Gacko, sedam lica povrijeđeno
    6h 44m
    0
  • NATO avioni na Svjetski dan medija, prije 25 godina, srušili zgradu TV Novi Sad
    3h 43m
    0
  • Momčilo Gavrić, dječak hrabrog srca u vojničkom odijelu
    3h 49m
    0