Тривић: Нисам изненађена Станивуковићевим манипулацијама

12.11.2022. 11:59
5
ИЗВОР: katera.news

Јелена Тривић,  потпредсједник ПДП-а, изјавила је да није изненађена количином лажи које је Драшко Станивуковић изнио о њој у емисији Фејс ТВ.

Кажем, нисам изненађена Драшковим манипулацијама, то је њему својствено, али ме изненадило да лаже и у име групе функционера ПДП-а чији је он очигледно портпарол, а у чијим играма ја не учествујем и то морам да нагласим – рекла је она, истичући да Станивуковић наставља са својим манипулацијама, те да је крајње вријеме да и она нешто каже.

- О његовим манипулацијама ћутим већ више од годину дана јер нисам хтјела разочарати народ који то донедавно не би разумио, али пошто се господин „симбиоза“ сам почео разоткривати и радити по налогу свог стварног шефа Додика, нема разлога да и ја даље ћутим – додала је она.

Како истиче, Становуковић је добио подршку странке за градоначелника, али не да би он и полусвијет којим је окружен урнисали Град, него да би мијењали оно што је режим увео као модел владања.

- Бахати и грамзиви, врло брзо он и људи којима је окружен показали су да су гори и од најгорег дијела Режима. О томе да ни ријечи није рекао о изборним крађама, то је јасно, он је навијао и помагао Додику у крађи, а доказ за то је отварање врећа из Бањалуке током контролног бројања. Ко год је упућен у стање у врећама из Бањалуке, зна о чему причам. Стварну разлику у Бањој Луци у моју корист никад нећемо знати, али је крајње дрско и безобразно да мој резултат приписује себи иако је све учинио да га умањи, контролишући преко својих људи да систем посматрача буде једно опште расуло. То му је врх ПДП-а такође дозволио – рекла је Тривићева.

Према њеним ријечима, часно се борила против двије криминализоване империје, Додик и Станивуковић, које су се након објаве да ће бити кандидат за предсједника брже-боље удружиле да је руше.

- И морали су покрасти изборе да би ме срушили. Годину дана су заједнички ударали на мене, лажима, фалсификатима, подметањима, разним бегићима и није им пошло за руком. Ћутала сам, кажем, јер људи не би разумјели, била бих оптужена за раздор опозиције и умањивање шанси за побједу и нисам себи могла дозволити да разочарам људе који су вјеровали да је наша заједничка борба против режима могућа. Али та фамозна „симбиоза“ траје већ одавно. Она није почела мостом у Чесми, о томе има мноштво доказа – истиче Тривићева.

О томе да је помагао режиму у мом рушењу, додаје она, постоје докази, али није потребно да их износи све одједном.

- Само ћу поменути кандидатуру његовог, шта год да му је, Ивана Бегића што је имало за циљ збуњивање јавности и одвлачење гласова. Тај дио око њихових релација ме заиста не интересује јер то није мој домен размишљања. Дакле, Драшко јесте Додиков, али у томе има подршку и једног дијела врха ПДП-а. Зашто они то раде, која је позадина, то нека они одговарају. Зашто је долазио на протесте, треба и на то одговорим. Па само да људи не би прочитали да је Додиков, иако је из његова два говора напокон све постало јасно. И олакшан мој терет скривања истине. Сад се све зна. Не да је Додиков, него да су једно, лице и наличје – рекла је она.

Како истиче, истина се неће зауставити.

- Све што је урадио мени није битно, али то што је сваког из градске управе или ПДП-а ко је мени мало уљудније рекао добар дан, малтретирао, мобинговао, шиканирао, склањао, то је веће недопустиво. О коме год да се ради. А ради се о већем броју људи. То је болест и патолошка мржња према мени. Није битна перцепција како каже Станивуковић, битна је истина – рекла је Тривићева.

И на крају, додаје Тривићева, није јој жао што је стала пред Лукача, и опет би то урадила.

- Пошто је Станивуковић поменуо фотографију, коју је објавио као подршку пред изборе, на којој Лукач њега удара, а ја хватам руку, јавност треба да зна да је убјеђивање да се то објави трајало данима и да је то урадио када су га замолили неки други људи, а не ја, а он онда није имао куд јер би се разоткрио да је његова подршка мени само лаж. То је можда детаљ, али детаљ који говори о томе ко је он, а ко сам ја. Какав је његов карактер, а какав мој. Ја бих то опет урадила јер нисам бранила само њега него истину коју је и он тада заступао – закључила је она.

Коментари 5
  • Generic placeholder image
    Django 14.11.2022. 10:48
    Шта очекивати од нас оваквих?Себични,полуобразовани,недорађени.
  • Generic placeholder image
    Branka 13.11.2022. 23:54
    Wow prava Latinoamerička serija hahahaha Ne možemo pohvatati radnju ni mi koji živimo u BiH, a zamislite kako nekom strancu objasniti...
  • Generic placeholder image
    Neven 12.11.2022. 23:54
    Profesorica je za ovog studenta ekonomije u pokušaju, ljudska i moralna gromada. Teški populista, sin bogatog oca vlasnika špedicije se bahato ponaša i uvrtio sebu u vugla da je popio pamet čitavog svijeta. Ispade teška fukara i nesoj. Jeca je za njega carica, prava dama i gospođa.
  • Generic placeholder image
    Изненађени 12.11.2022. 22:28
    Госпођо Јелена!
    Нисте изненађени.
    Наравно да нисте, јер су ови потези г. Станивуковића огледало ПДП.
    Мало се подсјетите како сте (ПДП) 2004 и 2005 срушили коалициону власт са СДС и тиме довели Додика и СНСД.
    Да ли би госпођо били изненађени чињеницом, да већина Ваших страначких колега никада није гласала за кандидате који долазе из СДС иако су званично били заједнички кандидати СДС и ПДП. Већина педепеоваца увјек гласа за кандидате ПДП и СНСД.
    Да ли Вас госпођо изненађује, да је већина педепеоваца на протеклим изборима гласала за Жељку, а већина сдесовасца за Вас.
    Да ли знате да су и О. Тадић и Говедарица изгубили зато што чланови и симпатизери ПДП већином нису гласали за њих.
  • Generic placeholder image
    Goran 12.11.2022. 15:25
    Divno Jeco,jeste Drasko opasan igrac
Повезане вијести
Покренута иницијатива за оснивање Народног фронта – др Јелена Тривић у Источној Илиџи Покренута иницијатива за оснивање Народног фронта – др Јелена Тривић у Источној Илиџи
Опозиција из Републике Српске за техничке измјене изборног закона Опозиција из Републике Српске за техничке измјене изборног закона
Посланици опозиције траже изјашњење НСРС о Приједлогу Закона о организацији тржишта вина у БиХ Посланици опозиције траже изјашњење НСРС о Приједлогу Закона о организацији тржишта вина у...
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    23h 1m
    5
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    20h 36m
    7
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    6h 35m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    5h 2m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    6h 54m
    0