Тривић: За 25 дана ће грађани Републике Српске показати шта мисле о Додиковој тиранији

07.09.2022. 14:37
0
ИЗВОР: katera.news

Јелена Тривић, кандидат за предсједника Републике Српске подсјетила је на обећање српског члана предсједништва БиХ Милорада Додика које је дао прије двије године, након пораза СНСД-овог кандидата за градоначелника Бањалуке.

- Додик је прије двије године, након што је постало јасно да је његов кандидат поражен на изборима за градоначелника Бањалуке, обећао Бањалучанима да ће им се осветити – рекла је она и додала:

- Протекле двије године показале су да Додик, преко скупштинске већине коју контролише, није пропустио нити најмању прилику да опструише добре потезе актуелног градоначелника Бањалуке - истакла је она.

Тривићева је нагласила да данашњи апел из предузећа "Еко Топлане Бања Лука" показује да Додик има намјеру да онемогући гријање у зимском периоду за око 60.000 Бањалучана.

- Додику поручујем да му је остало још 25 дана на власти и да ће му 2. октобра народ у Републици Српској показати шта мисли о његовој тиранији - закључила је Тривићева.

Коментари за ову вијест су искључени.
Повезане вијести
Покренута иницијатива за оснивање Народног фронта – др Јелена Тривић у Источној Илиџи Покренута иницијатива за оснивање Народног фронта – др Јелена Тривић у Источној Илиџи
Опозиција из Републике Српске за техничке измјене изборног закона Опозиција из Републике Српске за техничке измјене изборног закона
Посланици опозиције траже изјашњење НСРС о Приједлогу Закона о организацији тржишта вина у БиХ Посланици опозиције траже изјашњење НСРС о Приједлогу Закона о организацији тржишта вина у...
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    23h 0m
    5
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    20h 35m
    7
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    6h 34m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    5h 1m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    6h 53m
    0