Trivić: Za 25 dana će građani Republike Srpske pokazati šta misle o Dodikovoj tiraniji

07.09.2022. 14:37
0
IZVOR: katera.news

Jelena Trivić, kandidat za predsjednika Republike Srpske podsjetila je na obećanje srpskog člana predsjedništva BiH Milorada Dodika koje je dao prije dvije godine, nakon poraza SNSD-ovog kandidata za gradonačelnika Banjaluke.

- Dodik je prije dvije godine, nakon što je postalo jasno da je njegov kandidat poražen na izborima za gradonačelnika Banjaluke, obećao Banjalučanima da će im se osvetiti – rekla je ona i dodala:

- Protekle dvije godine pokazale su da Dodik, preko skupštinske većine koju kontroliše, nije propustio niti najmanju priliku da opstruiše dobre poteze aktuelnog gradonačelnika Banjaluke - istakla je ona.

Trivićeva je naglasila da današnji apel iz preduzeća "Eko Toplane Banja Luka" pokazuje da Dodik ima namjeru da onemogući grijanje u zimskom periodu za oko 60.000 Banjalučana.

- Dodiku poručujem da mu je ostalo još 25 dana na vlasti i da će mu 2. oktobra narod u Republici Srpskoj pokazati šta misli o njegovoj tiraniji - zaključila je Trivićeva.

Komentari za ovu vijest su isključeni.
Povezane vijesti
Pokrenuta inicijativa za osnivanje Narodnog fronta – dr Jelena Trivić u Istočnoj Ilidži Pokrenuta inicijativa za osnivanje Narodnog fronta – dr Jelena Trivić u Istočnoj Ilidži
Opozicija iz Republike Srpske za tehničke izmjene izbornog zakona Opozicija iz Republike Srpske za tehničke izmjene izbornog zakona
Poslanici opozicije traže izjašnjenje NSRS o Prijedlogu Zakona o organizaciji tržišta vina u BiH Poslanici opozicije traže izjašnjenje NSRS o Prijedlogu Zakona o organizaciji tržišta vina u...
Najčitanije
  • U paklu Skenderije
    13h 43m
    13
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    12h 27m
    0
  • Saobraćaj u prekidu zbog udesa na putu Foča-Gacko, sedam lica povrijeđeno
    7h 12m
    0
  • NATO avioni na Svjetski dan medija, prije 25 godina, srušili zgradu TV Novi Sad
    4h 11m
    0
  • Momčilo Gavrić, dječak hrabrog srca u vojničkom odijelu
    4h 17m
    0