Трка за живот на Јахорини - Прикупљена средства за удружења Сунце и Срце за дјецу

10.08.2019. 17:23
0
ИЗВОР: Српскаинфо

Хуманитарном трком “Трејд трка за живот”, која је данас одржана на Јахорини, прикупљено је око 1.500 KМ за помоћ у раду удружењима “Сунце” са Пала и “Срце за дјецу” из Сарајева.

На трци, дугој 12,2 километра, спретност је показало око 50 такмичара који су успјешно савладали 20 препрека, док је више од 150 присутних бодрило све учеснике.

Најспретнији Марко Kоузул, Аднан Бехлуловић, Дарко Топаловић, Сања Kаваз, Аида Мулић и Шејла Kапетановић Јенко освојили су вриједне награде спонзора трке, саопштено је из Олимпијског центра “Јахорина”.

Директор Олимпијског центра Јахорина Ива Ивкић захвалила је свима који су подржали организацију трке, радницима овог центра и познатим џудистима Стефану и Немањи Мајдов, који су били промотери трке.

– Трку смо припремали заиста дуго и темељно, препреке су занимљиве и креативне, честитам свим учесницима на храбрости и хуманости – истакла је Ивкићева.

Из Олимпијског центра су истакли да су се спонзори друге љетње хуманитарне трке побринули да ово буде најбоље организована трка.

На Јахорини су у току Дани младих у оквиру којих до сутра важи попуст од 30 одсто на све љетње садржаје.

У суботу, 17. августа, у 21 час у хотелу “Вучко” све госте очекује најбоља забава на планини уз представу “Ђурологија”, а у међувремену у рад ће бити пуштен и најдужи планински боб у региону, напомињу из Олимпијског центра Јахорина.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Прољећно зеленило на Јахорини прекрио априлски снијег Прољећно зеленило на Јахорини прекрио априлски снијег
Почињу "Сусрети српских земаља" на Јахорини Почињу "Сусрети српских земаља" на Јахорини
Колико урбанизација Јахорине доприности развоју општине Пале и њеним становницима? (ВИДЕО) Колико урбанизација Јахорине доприности развоју општине Пале и њеним становницима? (ВИДЕО)
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    4h 16m
    0
  • Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду
    16h 53m
    2
  • Паљани на поклоничком путовању у манастир Хиландар
    20h 41m
    0
  • Крађа у Палама
    2h 34m
    0
  • Млада Требињка једва чека да се шлепером запути на отворени пут
    20h 25m
    0