Трудница и полицајац повријеђени у налету „пасата“, од возача одузета дрога

13.10.2023. 12:38
0
ИЗВОР: glassrpske.com

Жена М.Д. и полицајац лакше су повријеђени у саобраћајној незгоди у Сарајеву, када је на њих налетио аутомобил "пасат", саопштено је из Министарства унутрашњих послова (МУП) Кантона Сарајево.

Повријеђенима је љекарску помоћ указала екипа Завода за хитну медицинску помоћ, док је М.Д. превезена на Клинику за гинекологију и акушерство, након чега је упућена на кућно лијечење.

До незгоде је дошло синоћ у 22.25 часова у Улици маршала Тита када је возило, за чијим управљачем је био Е.К, због неприлагођене брзине, ударило у аутомобил "пежо". Возачицу "пежоа" је у том тренутку контролисао полицајац и њих двоје стајали су на тротоару. Након удара „пежо“ се одбио и обоје их покосио.

Извршеним провјерама утврђено је да је Е.К. вишеструки починилац саобраћајних прекршаја и да у регистру новчаних казни има дуг од 13.797 КМ по основу неплаћених новчаних казни у износу и од њега је привремено одузето возило.

Код њега је пронађен и пакетић са материјом која својим изгледом асоцира на дрогу спид.

Општинском суду у Сарајеву биће достављен захтјев за покретање прекршајног поступка за почињени прекршај.

Коментари 0
Повезане вијести
Тешко повријеђен малољетни мотоциклиста Тешко повријеђен малољетни мотоциклиста
У саобраћајној незгоди на путу Подроманија - Сумбуловац тешко повријеђено дијете У саобраћајној незгоди на путу Подроманија - Сумбуловац тешко повријеђено дијете
Пет лица повријеђено у саобраћајној незгоди на путу Љубогошта - Подроманија Пет лица повријеђено у саобраћајној незгоди на путу Љубогошта - Подроманија
Најчитаније
 • Апел грађанима у Источном Сарајеву: Чувајте се змија!
  12h 24m
  3
 • Прича о мртвој драгој – Ленка Дунђерски и Лаза Костић
  17h 38m
  0
 • Сутра прекид електричне енергије у Источној Илиџи
  8h 9m
  1
 • Брат министра БиХ Војина Мијатовића насмрт претучен у Београду
  16h 27m
  0
 • Милица Боровчанин ученик генерације СШЦ „Василије Острошки“
  14h 6m
  4