Турнир "Тројка из блока" за породицу Ђурашиновић

25.08.2024. 19:52
0
ИЗВОР: srna.rs

На Палама је данас одржан хуманитарни турнир "Тројка из блока", а прикупљена средства биће донирана породици Ђурашиновић из Новог Града.

Турнир је организовала хуманитарна организација "Срби за Србе" у оквиру манифестације "Госпојинске свечаности" поводом Дана и крсне славе општине Пале - Велике Госпојине.

Један од организатора турнира Петар Шурбат рекао је да су сва прикупљена средства намијењена су за Рајка Ђурашиновић и његова три малољетна сина који живе у тешким условима без струје и воде.

- Њима је сваки вид помоћ битан - истакао је Шурбат.

Он је додао да је дио овогодишње "Тројке из блока", осим стандардних шутирања за три поента и шутирања са центра, и такмичење у шутирању тројки за дјевојчице и дјечаке до 10 година.

Начелник општине Пале Бошко Југовић рекао је да је општина подржала овај спортски догађај, који је одржан у оквиру "Госпојинских свечаности".

Југовић је захвалио организацији "Срби за Србе", истичући да данашњи хуманитарни турнир има посебну тежину јер показује какви смо људи у данашње вријеме.

У оквиру "Госпојинских свечаности" сутра ће у Културном центру Пале у 20.00 часова бити промовисан туристички филм о Палама у режији Туристичке организације града Источно Сарајево.

Коментари 0
Повезане вијести
Посљедице НАТО бомби са осиромашеним уранијумом се и данас осјећају Посљедице НАТО бомби са осиромашеним уранијумом се и данас осјећају
Лице из Пала ухапшено због сумње да је починило преваре и утају Лице из Пала ухапшено због сумње да је починило преваре и утају
Шкипине са Пала стечено знање у Црвеном крсту одвело путем љекара Шкипине са Пала стечено знање у Црвеном крсту одвело путем љекара
Најчитаније
  • Ратна стаза Зековића с Романије
    10h 55m
    1
  • Шкипине са Пала стечено знање у Црвеном крсту одвело путем љекара
    9h 37m
    0
  • Због алкохола два пута хапшен возач из Источног Новог Сарајева
    8h 5m
    0
  • Лице из Пала ухапшено због сумње да је починило преваре и утају
    9h 26m
    1
  • Кулина: Све више дјеце има говорно-језичке сметње
    6h 35m
    0