Turnir "Trojka iz bloka" za porodicu Đurašinović

25.08.2024. 19:52
0
IZVOR: srna.rs

Na Palama je danas održan humanitarni turnir "Trojka iz bloka", a prikupljena sredstva biće donirana porodici Đurašinović iz Novog Grada.

Turnir je organizovala humanitarna organizacija "Srbi za Srbe" u okviru manifestacije "Gospojinske svečanosti" povodom Dana i krsne slave opštine Pale - Velike Gospojine.

Jedan od organizatora turnira Petar Šurbat rekao je da su sva prikupljena sredstva namijenjena su za Rajka Đurašinović i njegova tri maloljetna sina koji žive u teškim uslovima bez struje i vode.

- Njima je svaki vid pomoć bitan - istakao je Šurbat.

On je dodao da je dio ovogodišnje "Trojke iz bloka", osim standardnih šutiranja za tri poenta i šutiranja sa centra, i takmičenje u šutiranju trojki za djevojčice i dječake do 10 godina.

Načelnik opštine Pale Boško Jugović rekao je da je opština podržala ovaj sportski događaj, koji je održan u okviru "Gospojinskih svečanosti".

Jugović je zahvalio organizaciji "Srbi za Srbe", ističući da današnji humanitarni turnir ima posebnu težinu jer pokazuje kakvi smo ljudi u današnje vrijeme.

U okviru "Gospojinskih svečanosti" sutra će u Kulturnom centru Pale u 20.00 časova biti promovisan turistički film o Palama u režiji Turističke organizacije grada Istočno Sarajevo.

Komentari 0
Povezane vijesti
Posljedice NATO bombi sa osiromašenim uranijumom se i danas osjećaju Posljedice NATO bombi sa osiromašenim uranijumom se i danas osjećaju
Lice iz Pala uhapšeno zbog sumnje da je počinilo prevare i utaju Lice iz Pala uhapšeno zbog sumnje da je počinilo prevare i utaju
Škipine sa Pala stečeno znanje u Crvenom krstu odvelo putem ljekara Škipine sa Pala stečeno znanje u Crvenom krstu odvelo putem ljekara
Najčitanije
  • Ratna staza Zekovića s Romanije
    10h 58m
    1
  • Škipine sa Pala stečeno znanje u Crvenom krstu odvelo putem ljekara
    9h 40m
    0
  • Zbog alkohola dva puta hapšen vozač iz Istočnog Novog Sarajeva
    8h 8m
    0
  • Lice iz Pala uhapšeno zbog sumnje da je počinilo prevare i utaju
    9h 29m
    1
  • Kulina: Sve više djece ima govorno-jezičke smetnje
    6h 38m
    0