У Билећи заплијењено готово 2.000 кутија цигарета

13.07.2020. 17:40
0
ИЗВОР: Srna

Припадници Јединице граничне полиције Требиње спријечили су на подручју Билеће незаконит промет 1.980 кутија различитих врста цигарета без акцизних маркица процијењене тржишне вриједности 7.000 КМ, саопштено је из Граничне полиције.

Цигарете су откривене у суботу, 11. јула, приликом граничне контроле возила "голф" регистарских ознака БиХ, а у везу са кријумчарењем доводи се држављанин БиХ.

О догађају су обавијештени тужилац Тужилаштва БиХ и судија за претходни поступак Суда БиХ, према чијој је наредби извршен претрес возила у којем су се налазиле цигарете.

Цигарете и возило привремено су одузети, а против осумњиченог биће достављен извјештај Тужилаштву БиХ због постојања основа сумње да је почињено кривично дјело недозвољен промет акцизних производа, наводи се у саопштењу.

Коментари 0
Повезане вијести
У четвртак из Билеће пут Острога креће 350 поклоника У четвртак из Билеће пут Острога креће 350 поклоника
За ходочашће до манастира Острог пријавило око 350 учесника из Билеће За ходочашће до манастира Острог пријавило око 350 учесника из Билеће
Завршена обнова Цркве Светог архангела Михаила у Трновом долу Завршена обнова Цркве Светог архангела Михаила у Трновом долу
Најчитаније
  • Жена побиједила пет карцинома и живи без 11 органа
    18h 14m
    1
  • Божовић: Ми бранимо Републику Српску, а ви свој прљави капитал!
    23h 47m
    2
  • Епископ Николај Велимировић на данашњи дан проглашен светим
    3h 47m
    0
  • Дјевојчица из Црне Горе ухапшена у Аустрији: Планирала терористички напад?
    18h 24m
    2
  • На данашњи дан проглашен Закон о Војсци Српске
    3h 53m
    0