У Црну Гору могуће са негативним серолошким тестом

17.08.2020. 17:31
0
ИЗВОР: Глас Српске

Држављани БиХ на црногорско приморје могу путовати као и до сада с обзиром на то да је Црна Гора вратила старе прописе, па је за улазак на њену територију довољан негативан серолошки тест као и до сада, а из Српске и БиХ у ту земљу моћи ће се и преко Граничног прелаза Метаљка који је сада у потпуности отворен.

Потврђено је то "Гласу Српске" у Влади Црне Горе, гдје наводе да ће улазак путника у ову земљу на овом граничном прелазу бити могућ од седам до 19 часова.

Забуну међу држављанима БиХ у петак је изазвала вијест да Црна Гора за улазак на своју територију тражи негативан ПЦР тест који је три пута скупљи од серолошког теста, или позитиван серолошки тест, односно доказ да особа која путује има антитијела на вирус корона.

-  Стари прописи важе и за оне који су већ резервисали смјештај, и за држављане БиХ који тек планирају путовање. Улазак у Црну Гору дозвољен је са било којим серолошким тестом или негативним ПЦР тестом – појаснили су у Влади Црне Горе.

Коментари 0
Повезане вијести
Историјски тренутак: Црна Гора на путу враћања српског идентитета Историјски тренутак: Црна Гора на путу враћања српског идентитета
Ускоро велика промјена везана за пасоше Ускоро велика промјена везана за пасоше
Најблиставији духовни траг Најблиставији духовни траг
Најчитаније
  • Опоравилиште Касиндо као центар друштвених дешавања
    21h 19m
    0
  • Погача са шпинатом и сиром
    21h 21m
    0
  • Најава искључења струје у Источној Илиџи
    17h 33m
    0
  • Лажна "Тему" апликација краде податке о картицама
    20h 24m
    0
  • Потврђена оптужница против Паљанина због насиља у породици
    20h 18m
    0