У Источном Сарајеву 6 нових случајева

29.07.2020. 11:48
0
ИЗВОР: Глас Српске

Зараза вирусом корона у протекла 24 часа потврђена је код 136 особа у Републици Српској, а Институту за јавно здравство Републике Српске пријављене су смрти три особе које су биле заражене вирусом.

Ради се о мушкарцу старије животне доби из Љубиња, жени старије животне доби из Петрова и жени средње животне доби из Бијељине.

У Институту за јавно здравство Републике Српске, Универзитетском клиничком центру Републике Српске, Општој болници Бијељина и Универзитетској болници Фоча током протеклог дана обављено је тестирање 675 лабораторијских узорака, а највише новозаражених, њих 20 је из Бањалуке.

Заражено је и 14 особа из Требиња, 12 из Зворника, 11 из Бијељине, по шест из Модриче и Српца, по пет из Добоја, Фоче и Шамца, четири из Дервенте, по три из Братунца, Вишеграда, Кнежева, Козарске Дубице, Теслића, Челинца, Источне Илиџе и Источног Новог Сарајева, по два из Билеће, Гацка, Невесиња, Петрова, Прњавора и Рибника и по једна особа из Котор Вароша, Мркоњић Града и Приједора.

Ради се о 76 мушкараца и 60 жена.

Коментари 0
Повезане вијести
Илиџанци – највеће жртве и најбољи борци Републике Српске (ФОТО) Илиџанци – највеће жртве и најбољи борци Републике Српске (ФОТО)
У недјељу привремена обустава саобраћаја у Источном Сарајеву У недјељу привремена обустава саобраћаја у Источном Сарајеву
Промовисани романи „Српско срце Јоханово“ и „Усташа“ у Источном Сарајеву (ФОТО) Промовисани романи „Српско срце Јоханово“ и „Усташа“ у Источном Сарајеву (ФОТО)
Најчитаније
  • Владо Шипчић – посљедњи четник који је оружану борбу са комунистима водио до 1957. године
    5h 57m
    19
  • ИНТЕРВЈУ: Војислав Војо Чаркић – Легендарни прота Војо
    5h 37m
    0
  • Привремена обустава саобраћаја у Источном Сарајеву
    9h 0m
    0
  • На данашњи дан формирана Војска Републике Српске
    9h 57m
    4
  • Полицајац убоден ножем!
    23h 22m
    0