У Источном Сарајеву 87 новозаражних вирусом корона

03.03.2021. 11:13
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Од посљедњег извјештаја о епидемиолошкој ситуацији у Републици Српској, у посљедња 24 часа извршено је тестирање 922 лабораторијска узорака, а нови вирус корона (SARS-CoV-2) потврђен је код 310 особа.

Ради се о 142 мушке и 168 женских особа, од којих је 30 млађе, 195 средње и 85 особа старије животне доби.

Према мјесту пребивалишта, 88 особа је из Бањалуке,29 из Источне Илиџе, 27 из Бијељине, 25 из Источног Новог Сарајева, 19 из Сокоца, 11 из Приједора, 10 из Пала, осам из Добоја, по седам из Вишеграда, Зворника и Теслића, шест из Фоче, по пет из Дервенте и Лакташа, по четири из Власенице, Гацка, Градишке, Источног Старог Града, Мркоњић Града и Прњавора и по три из Доњег Жабара, Угљевика, Шипова и Челинца, по двије из Берковића, Братунца, Козарске Дубице, Модриче, Новог Града и Шековића и по једна из Брода, Кнежева, Лопара, Милића, Новог Горажда и Рогатице.

У посљедња 24 часа, Институту за јавно здравство Републике Српске пријављено је седам смртних случајева код којих је потврђено присуство вируса корона. Ради се о особама старије из Бањалуке (двије особе), Рогатице, Мркоњић Града, Лакташа, Зворника и Бијељине.

Коментари 0
Повезане вијести
Сутра исплата априлских пензија Сутра исплата априлских пензија
„Пронађи ме“ ускоро и у Српској „Пронађи ме“ ускоро и у Српској
Русија ће искористити свој утицај да резолуција о Сребреници не буде усвојена Русија ће искористити свој утицај да резолуција о Сребреници не буде усвојена
Најчитаније
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    9h 43m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    23h 57m
    0
  • Снијег поново забијелио БиХ
    22h 4m
    0
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    51m
    1
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    3h 34m
    0