У јуну и јулу акција уклањања неисправних и нерегистрованих возила са јавних паркиралишта

02.06.2023. 13:43
0
ИЗВОР: katera.news

У оквиру љетњег уређења општине Источно Ново Сарајево, током јуна и јула, Комунална полиција и припадници МУП-а Републике Српске реализоваће акцију појачаног надзора над поштивањем прописа о паркирању на јавним паркиралиштима на територији ове општине.

У склопу поменуте акције, вршиће се уклањање неисправних, оштећених и нерегистрованих возила са јавних паркиралишта на подручју општине Источно Ново Сарајево.

У складу са Одлуком о јавним паркиралиштима општине Источно Ново Сарајево, на јавним паркиралиштима забрањено је паркирање возила без регистарских ознака и нерегистрованих возила са таблицама, остављање неисправног и хаварисаног возила, непоштивање хоризонталне и вертикалне саобраћајне сигнализације и друга непрописна паркирања.

- Моле се сви власници наведених возила да у назначеном року уклоне спорна возила са јавних паркиралишта, и на тај начин избјегну додатне трошкове и предвиђене санкције. Комунална полиција ће у складу са овлашћењима и одредбама ове Одлуке остављањем обавјештења на возила која је потребно уклонити са јавног паркиралишта, оставити и рјешење у коме ће бити наложено уклањање - навели су из ове општине.

Након назначеног рока, наведена возила ће бити уклоњена са јавних паркиралишта и депонована на депоу Општине. За власнике наведених возила биће изречене прописане казне, те трошкови уклањања и депоа.

Све информације у вези акције можете добити контактирајући општинско Одјељење за послове комуналне полиције и паркинг просторе на број телефона 057/340-492 или путем електронске поште: komunalnapolicija@opstinains.net

Коментари 0
Повезане вијести
Општина Источно Ново Сарајево организује подјелу новогодишњих пакетића Општина Источно Ново Сарајево организује подјелу новогодишњих пакетића
Укључимо се у акцију „Један слаткиш, једно дијете“ Укључимо се у акцију „Један слаткиш, једно дијете“
Дуњић: Нетранспарентно и нерационално трошење јавних средстава Дуњић: Нетранспарентно и нерационално трошење јавних средстава
Најчитаније
 • Посни колач са вишњама и маком
  8h 59m
  0
 • На Јахорини ухапшен један од највећих бјегунаца у Европи
  5h 6m
  0
 • Марко Кубатлија од данас на челу Агенције за унапређење страних инвестиција БиХ
  7h 13m
  8
 • Општина Источно Ново Сарајево организује подјелу новогодишњих пакетића
  9h 4m
  0
 • Нерегистрована возила крстаре сеоским путевима
  9h 11m
  1