U junu i julu akcija uklanjanja neispravnih i neregistrovanih vozila sa javnih parkirališta

02.06.2023. 13:43
0
IZVOR: katera.news

U okviru ljetnjeg uređenja opštine Istočno Novo Sarajevo, tokom juna i jula, Komunalna policija i pripadnici MUP-a Republike Srpske realizovaće akciju pojačanog nadzora nad poštivanjem propisa o parkiranju na javnim parkiralištima na teritoriji ove opštine.

U sklopu pomenute akcije, vršiće se uklanjanje neispravnih, oštećenih i neregistrovanih vozila sa javnih parkirališta na području opštine Istočno Novo Sarajevo.

U skladu sa Odlukom o javnim parkiralištima opštine Istočno Novo Sarajevo, na javnim parkiralištima zabranjeno je parkiranje vozila bez registarskih oznaka i neregistrovanih vozila sa tablicama, ostavljanje neispravnog i havarisanog vozila, nepoštivanje horizontalne i vertikalne saobraćajne signalizacije i druga nepropisna parkiranja.

- Mole se svi vlasnici navedenih vozila da u naznačenom roku uklone sporna vozila sa javnih parkirališta, i na taj način izbjegnu dodatne troškove i predviđene sankcije. Komunalna policija će u skladu sa ovlašćenjima i odredbama ove Odluke ostavljanjem obavještenja na vozila koja je potrebno ukloniti sa javnog parkirališta, ostaviti i rješenje u kome će biti naloženo uklanjanje - naveli su iz ove opštine.

Nakon naznačenog roka, navedena vozila će biti uklonjena sa javnih parkirališta i deponovana na depou Opštine. Za vlasnike navedenih vozila biće izrečene propisane kazne, te troškovi uklanjanja i depoa.

Sve informacije u vezi akcije možete dobiti kontaktirajući opštinsko Odjeljenje za poslove komunalne policije i parking prostore na broj telefona 057/340-492 ili putem elektronske pošte: komunalnapolicija@opstinains.net

Komentari 0
Povezane vijesti
Božović: Kroz poslovne zone, u Istočnu Ilidžu dovedeni privredni subjekti Božović: Kroz poslovne zone, u Istočnu Ilidžu dovedeni privredni subjekti
Novčana podrška maturantima od opština Istočna Ilidža i Istočno Novo Sarajevo Novčana podrška maturantima od opština Istočna Ilidža i Istočno Novo Sarajevo
Večeras izbor sportiste opštine Istočno Novo Sarajevo Večeras izbor sportiste opštine Istočno Novo Sarajevo
Najčitanije
  • Preminula Vera Grgić
    12h 35m
    0
  • Proslava Vaskrsa u Sarajevu kroz vijekove: Privrženi vjeri i u najtežim vremenima
    13h 19m
    0
  • Vaskrsi vaskrsle srpske vojske
    17h 24m
    0
  • Srećno i Bogom blagoslovljeno Hristovo vaskrsenje – Hristos vaskrse!
    17h 28m
    2
  • Milan treba našu pomoć – pozovi 17047
    2h 55m
    0