У недјељу промоција пјесме "У Призрену догодине"

10.12.2021. 12:50
0
ИЗВОР: СРНА

У Палама ће у недјељу, 12. децембра, први пут бити промовисана пјесма "У Призрену догодине", аутора Мирољуба Јефтића, у извођењу Слађана Антића Православца из Косовске Митровице.

Покровитељи промоције су општина Пале и начелник Бошко Југовић, а на иницијативу и у сарадњи са Одбором за помоћ Србима на Косову и Метохији чији предсједник је Милорад Арлов.

-Ова нумера, настала на иницијативу предсједника ФК `Трепча` Бојана Јакшића, представља својеврстан поклон братској Републици Српској и Одбору за помоћ Србима на Косову и Метохији и његовом предсједнику Арлову за све што је урадио за српски народ на Космету. Иницијатори и аутори истичу да носи снажну патриотску поруку о нераскидивим везама српског народа - саопштено је из општине Пале.

Овом догађају присуствоваће руководство општине Пале, Арлов, званичници града Источно Сарајево и градских општина, представници друштвено-политичког живота Сарајевско-романијске регије, као и гости са Косова и Метохије.

Промоција пјесме "У Призрену догодине" биће уприличена

у недјељу, 12. децембра, у ресторану "Завичај", у 19.00 часова.

Коментари 0
Повезане вијести
Дани сјећања: „Југословенство, идеја која је Србе коштала милионских жртава“ Дани сјећања: „Југословенство, идеја која је Србе коштала милионских жртава“
У недјељу промоција књиге "Српско срце Јоханово" у Палама У недјељу промоција књиге "Српско срце Јоханово" у Палама
Хуманитарна премијера филма „Љубав Твоја и непослушност моја“ у Палама Хуманитарна премијера филма „Љубав Твоја и непослушност моја“ у Палама
Најчитаније
  • Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    15h 6m
    0
  • Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
    13h 20m
    0
  • У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
    11h 10m
    0
  • Република Српска добила нови Изборни закон
    14h 25m
    0
  • У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду
    9h 8m
    0