U nedjelju promocija pjesme "U Prizrenu dogodine"

10.12.2021. 12:50
0
IZVOR: SRNA

U Palama će u nedjelju, 12. decembra, prvi put biti promovisana pjesma "U Prizrenu dogodine", autora Miroljuba Jeftića, u izvođenju Slađana Antića Pravoslavca iz Kosovske Mitrovice.

Pokrovitelji promocije su opština Pale i načelnik Boško Jugović, a na inicijativu i u saradnji sa Odborom za pomoć Srbima na Kosovu i Metohiji čiji predsjednik je Milorad Arlov.

-Ova numera, nastala na inicijativu predsjednika FK `Trepča` Bojana Jakšića, predstavlja svojevrstan poklon bratskoj Republici Srpskoj i Odboru za pomoć Srbima na Kosovu i Metohiji i njegovom predsjedniku Arlovu za sve što je uradio za srpski narod na Kosmetu. Inicijatori i autori ističu da nosi snažnu patriotsku poruku o neraskidivim vezama srpskog naroda - saopšteno je iz opštine Pale.

Ovom događaju prisustvovaće rukovodstvo opštine Pale, Arlov, zvaničnici grada Istočno Sarajevo i gradskih opština, predstavnici društveno-političkog života Sarajevsko-romanijske regije, kao i gosti sa Kosova i Metohije.

Promocija pjesme "U Prizrenu dogodine" biće upriličena

u nedjelju, 12. decembra, u restoranu "Zavičaj", u 19.00 časova.

Komentari 0
Povezane vijesti
Vaskršnja tucijada u Palama Vaskršnja tucijada u Palama
Pale: Radomir Vučković pronašao novac i vratio ga vlasnicima Pale: Radomir Vučković pronašao novac i vratio ga vlasnicima
Ekipa OŠ „Srbija“ prva na takmičenju iz oblasti saobraćaja i vještine u vožnji biciklom (FOTO) Ekipa OŠ „Srbija“ prva na takmičenju iz oblasti saobraćaja i vještine u vožnji biciklom (FOTO)
Najčitanije
  • U paklu Skenderije
    9h 22m
    11
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    8h 6m
    0
  • Dječak iz BiH pao pod traktor, helikopterom prebačen u bolnicu
    20h 33m
    0
  • Saobraćaj u prekidu zbog udesa na putu Foča-Gacko, sedam lica povrijeđeno
    2h 51m
    0
  • U Neumu upecan najopasniji morski pas Jadrana
    22h 52m
    0