У несрећи на Палама погинули полицијски инспектор и супруга

12.08.2020. 10:15
0
ИЗВОР: Катера

На магистралном путу Љубогошта-Пале, у мјесту Каловита брда, општина Пале, јуче око 18,25 часова догодила се саобраћајна незгода у којој су учествовали путнички аутомобил марке „мерцедес, којим је управљало лице А.К. из Сарајева и путнички аутомобил марке „ауди, којим је управљало лице Д.Х. из Пала.

У овој саобраћајној незгоди смртно су страдали возач аутомобила „ауди Дарио Хршум и његова супруга Данијела. Дарио Хршум је био инспектор у Полицијској управи Источно Сарајево.

Сувозач из аутомобила „мерцедесА.Р. задобила је тешке тјелесне повреде, док су возач и остала два путника из наведеног аутомобла задобили лакше тјелесне повреде, констатоване у Клиници ургентне медицине Кошево, Сарајево.

Увиђај саобраћајне незгоде извршили су полицијски службеници Полициjске станице за безбједност саобраћаја Пале и дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево у присуству судског вјештака.

Возач А.К. осумњичен за кривично дјело „Угрожавање јавног саобраћаја“ лишен је слободе, а након криминалистичке обраде уз извјештај о почињеном кривичном дјелу биће предат надлежном тужилаштву.

Обдукција тијела смртно страдалих лица биће извршена данас у просторијама Завода за  судску медицину Републике Српске у Бијељини.

Коментари 0
Повезане вијести
Ученици Средњошколског центра ,,Пале" у оквиру манифестације Дани књиге посјетили другаре у Удружењу „Сунце“ Ученици Средњошколског центра ,,Пале" у оквиру манифестације Дани књиге посјетили другаре ...
Дјечији сајам 8. и 9. јуна у Источном Сарајеву Дјечији сајам 8. и 9. јуна у Источном Сарајеву
Вечерас промоција књиге „(О)чај у шољици кафе“ Сандре Алек у Источном Сарајеву Вечерас промоција књиге „(О)чај у шољици кафе“ Сандре Алек у Источном Сарајеву
Најчитаније
  • Сјећање на Огњена Куљанина
    21h 25m
    0
  • Десанка Максимовић: Књижевна вила пјесникиња душе
    22h 58m
    0
  • Прича о Синиши и божијем чуду
    19h 24m
    1
  • На "Виберу" актуелна злоупотреба броја телефона
    21h 37m
    0
  • Партизан мијења име!
    12h 6m
    4