У остацима аутобуса пронађено тијело још једног дјетета

27.11.2021. 11:25
0
ИЗВОР: СРНА

Истражиоци су у Бугарској у остацима аутобуса пронашли тијело још једне жртве језиве несреће која се догодила на ауто-путу, тако да је број погинулих и званично 45, изјавио је директор Националне истражне службе Бугарске Борисав Сафаров.

Сафаров, који је и замјеник главног тужиоца, додао је да је ријеч о тијелу дјетета, преноси бугарски портал "Новините".

Он је навео да број повријеђених остаје седам, иако се претходних дана у медијима нагађало да је преживјела још једна особа. "Нажалост, нема осмог преживјелог", рекао је Сафаров.

Раније јуче бугарска телевизија БНТ је објавила да је мистерија настала у вези са пацијентом који је грешком стављен на листу повријеђених путника, те да је ријеч о бугарском држављанину који није имао везе са несрећом.

У аутобусу из Сјеверне Македоније који се запалио у уторак, 23. новембра, у Бугарској биле су 52 особе, а првобитно су пронађена 44 тијела. Седморо повређених је у болници, па се постављало питање гдје је осми путник.

Сика Милева, портпарол главног тужиоца Бугарске, на конференцији за новинаре коју је одржала јуче навела је да је разговарала са преживјелим мушкарцем, који јој је рекао да је разбио стакло и из аутобуса спасио осам људи, а не седам. 

Коментари 0
Повезане вијести
Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО) Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
Расте број жртава пожара у ноћном клубу Расте број жртава пожара у ноћном клубу
Језива несрећа: Погинули моториста и жена, дијете (3) тешко повријеђено Језива несрећа: Погинули моториста и жена, дијете (3) тешко повријеђено
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    23h 52m
    0
  • Крађа у Палама
    22h 10m
    0
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    32m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    18h 37m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    21h 25m
    0