У петак панел дискусија програма "Жене за жене“ у Источној Илиџи

06.07.2022. 17:53
0
ИЗВОР: katera.news

Центра за културу и информисање Источна Илиџа у петак 8. јула, организује трећу панел дискусију  програма "Жене за жене“.

Програм "Жене за жене" је програм Центра за културу и информисање Источна Илиџа који за циљ има  доношење стратегије оснаживања жена у Источном Сарајеву и рад на системском  побољшању положаја жена у друштву.

Панелисти ове дискусије су жене из јавних дјелатности и менаџмента које ће говорити о изазовима и проблемима са којима су се суочавали кроз каријеру и шта их је оснаживало да то превазиђу, који им је био мотив за напредовање и слично, наводи се у саопштењу.

Панелисти ће дати осврт на то како су се изборили за своје мејсто у друштву , шта су жртвовали, да ли је равноправна конкуренција између мушкарца и жена и како то превазићи.

Почетак догађаја планиран је за 18.00 часова у сали Скупштине општине Источна Илиџа.

Коментари 0
Повезане вијести
Одржана прва панел-дискусија у оквиру пројекта „Не затварајмо очи! Заштитимо дјецу на Одржана прва панел-дискусија у оквиру пројекта „Не затварајмо очи! Заштитимо дјецу на
Божовић: Стварамо нови ритам Источне Илиџе (ВИДЕО) Божовић: Стварамо нови ритам Источне Илиџе (ВИДЕО)
Подијељени пакетићи у вртићима на подручју Источне Илиџе (ФОТО) Подијељени пакетићи у вртићима на подручју Источне Илиџе (ФОТО)
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    17h 21m
    5
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    55m
    0
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    20h 4m
    0
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    14h 56m
    6
  • На планинарском походу на Романији очекује се око 200 учесника
    23h 49m
    0