U petak panel diskusija programa "Žene za žene“ u Istočnoj Ilidži

06.07.2022. 17:53
0
IZVOR: katera.news

Centra za kulturu i informisanje Istočna Ilidža u petak 8. jula, organizuje treću panel diskusiju  programa "Žene za žene“.

Program "Žene za žene" je program Centra za kulturu i informisanje Istočna Ilidža koji za cilj ima  donošenje strategije osnaživanja žena u Istočnom Sarajevu i rad na sistemskom  poboljšanju položaja žena u društvu.

Panelisti ove diskusije su žene iz javnih djelatnosti i menadžmenta koje će govoriti o izazovima i problemima sa kojima su se suočavali kroz karijeru i šta ih je osnaživalo da to prevaziđu, koji im je bio motiv za napredovanje i slično, navodi se u saopštenju.

Panelisti će dati osvrt na to kako su se izborili za svoje mejsto u društvu , šta su žrtvovali, da li je ravnopravna konkurencija između muškarca i žena i kako to prevazići.

Početak događaja planiran je za 18.00 časova u sali Skupštine opštine Istočna Ilidža.

Komentari 0
Povezane vijesti
U srijedu promocija romana „Srpsko srce Johanovo“ i „Ustaša“ u Istočnom Sarajevu U srijedu promocija romana „Srpsko srce Johanovo“ i „Ustaša“ u Istočnom Sarajevu
Održana prva panel-diskusija u okviru projekta „Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na Održana prva panel-diskusija u okviru projekta „Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na
Božović: Stvaramo novi ritam Istočne Ilidže (VIDEO) Božović: Stvaramo novi ritam Istočne Ilidže (VIDEO)
Najčitanije
  • Milan treba našu pomoć – pozovi 17047
    20h 57m
    0
  • "Đurđevdan" prvi put zapjevan u vozu smrti
    10h 10m
    0
  • U utorak ispraćaj prote Voja Čarkića
    9h 41m
    1
  • Godišnjica odbijanja Vens-Ovenovog plana
    10h 4m
    0
  • Obilježena krsna slava i Dan opštine Istočna Ilidža (FOTO)
    5h 57m
    0