У понедјељак хуманитарни базар за Анђелу Танацковић

20.09.2022. 19:14
0
ИЗВОР: srna.rs

Хуманитарни базар за дјевојчицу Анђелу Танацковић из Угљевика биће одржан у понедјељак, 26. септембра, у Бијељини као и концерти хорова, културно-умјетничких друштава, плесних клубова и других извођача како би се прикупило 300.000 евра за њено лијечење у иностранству.

Из Удружења "Родитељи за права дјеце" саопштено је да ће базар трајати од 10.00 до 17.00 часова на Тргу краља Петра Првог Карађорђевића, а концерти почињу у 19.00 часова у Центру за културу "Семберија", те су позвали суграђане, људе доброг срца, да присуствују овим догађајима у што већем броју.

Сав приход од хуманитарног концерта биће уплаћен на рачун за Анђелино лијечење.

- Вријеме је да Бијељина поново покаже своје лице хуманости и доброте и да заједно дамо шансу за оздрављење једном младом животу - наводе у овом удружењу.

Цвија Крајишник, чије Удружење "Етно креатива" из Новог насеља Јања, организатор хуманитарног базара "Покажи доброту - пружи шансу животу", каже да грађани могу помоћи донирајући средства за лијечење обољеле дјевојчице из Угљевика.

Анђела Танацковић (16) из Угљевика обољела је од акутне мијелоидне леукемије високог ризика и тренутно се налази на лијечењу на Институту за мајку и дијете у Београд, а да би наставила лијечење у Њемачкој потребно је 300.000 евра.

Коментари 0
Повезане вијести
У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО) У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
У току хуманитарни базар за нашу суграђанку Веру Гргић (ФОТО) У току хуманитарни базар за нашу суграђанку Веру Гргић (ФОТО)
Данас хуманитарни базар за нашу суграђанку Веру у Источном Новом Сарајеву Данас хуманитарни базар за нашу суграђанку Веру у Источном Новом Сарајеву
Најчитаније
  • Сахрањен наш добри прота Војо (ФОТО)
    15h 1m
    1
  • Ухапшен Паљанин због сумње да је нанио тјелесне повреде суграђанину
    17h 20m
    1
  • У саобраћајној несрећи погинуло дијете
    17h 47m
    0
  • Сахрана попа Жуће у порти Храма Светог великомученика Георгија у Миљевићима
    20h 27m
    1
  • Пронађено тијело мајке која се са дјецом утопила у Бојани
    13h 8m
    0