У понедјељак васкршња дјечија планинарска радионица

02.05.2024. 12:43
0
ИЗВОР: srna.rs

Планинарско спортско друштво /ПСД/ "Трескавица" из Трнова одржаће у понедјељак, 6. маја, у Трнову планинарску радионицу за најмлађе, за које су припремљени различити садржаји тематски повезани са планином и планинарењем, уз аниматоре, водиче и припаднике горске службе спасавања.

- Дођите да се дружимо, упознамо планину и планинарење, али и да од особа сертификованих за горско вођење и спасавање сазнамо исправан начин боравка у планини и кориштења опреме - наводи се у позиву СПД "Трескавица".

Дјечија планинарска радионица, која ће уз традиционални програм Црквене општине Трново, бити одржана у порти Цркве Светог Ђорђа након богослужења, најављена је као једна у низу будућих планинарских активности ПСД "Трескавица" за дјецу, уз стручни надзор и обуке.

За рад са дјецом задужени су професор физичког васпитања и сертификовани аниматор у туризму и организацији Милана Мочевић, лиценцирани планинарски водич Слободанка Живковић, Љубиша Голијанин и Драган Терзић из Горске службе спасавања, те психолог и члан ПСД "Трескавица" Мирослав Гаговић.

Коментари 0
Повезане вијести
ПСД „Трескавица“ Трново организује дружење за најмлађе суграђане 6. маја ПСД „Трескавица“ Трново организује дружење за најмлађе суграђане 6. маја
Ходочасници из Трнова стигли до манастира Острог Ходочасници из Трнова стигли до манастира Острог
Ходочасници из Трнова кренули на 18. поклоничко путовање у манастир Острог Ходочасници из Трнова кренули на 18. поклоничко путовање у манастир Острог
Најчитаније
  • Сјећање на Огњена Куљанина
    18h 7m
    0
  • Десанка Максимовић: Књижевна вила пјесникиња душе
    19h 40m
    0
  • Прича о Синиши и божијем чуду
    16h 6m
    1
  • На "Виберу" актуелна злоупотреба броја телефона
    18h 19m
    0
  • Партизан мијења име!
    8h 48m
    3