U ponedjeljak vaskršnja dječija planinarska radionica

02.05.2024. 12:43
0
IZVOR: srna.rs

Planinarsko sportsko društvo /PSD/ "Treskavica" iz Trnova održaće u ponedjeljak, 6. maja, u Trnovu planinarsku radionicu za najmlađe, za koje su pripremljeni različiti sadržaji tematski povezani sa planinom i planinarenjem, uz animatore, vodiče i pripadnike gorske službe spasavanja.

- Dođite da se družimo, upoznamo planinu i planinarenje, ali i da od osoba sertifikovanih za gorsko vođenje i spasavanje saznamo ispravan način boravka u planini i korištenja opreme - navodi se u pozivu SPD "Treskavica".

Dječija planinarska radionica, koja će uz tradicionalni program Crkvene opštine Trnovo, biti održana u porti Crkve Svetog Đorđa nakon bogosluženja, najavljena je kao jedna u nizu budućih planinarskih aktivnosti PSD "Treskavica" za djecu, uz stručni nadzor i obuke.

Za rad sa djecom zaduženi su profesor fizičkog vaspitanja i sertifikovani animator u turizmu i organizaciji Milana Močević, licencirani planinarski vodič Slobodanka Živković, Ljubiša Golijanin i Dragan Terzić iz Gorske službe spasavanja, te psiholog i član PSD "Treskavica" Miroslav Gagović.

Komentari 0
Povezane vijesti
PSD „Treskavica“ Trnovo organizuje druženje za najmlađe sugrađane 6. maja PSD „Treskavica“ Trnovo organizuje druženje za najmlađe sugrađane 6. maja
Hodočasnici iz Trnova stigli do manastira Ostrog Hodočasnici iz Trnova stigli do manastira Ostrog
Hodočasnici iz Trnova krenuli na 18. pokloničko putovanje u manastir Ostrog Hodočasnici iz Trnova krenuli na 18. pokloničko putovanje u manastir Ostrog
Najčitanije
  • Sjećanje na Ognjena Kuljanina
    21h 24m
    0
  • Desanka Maksimović: Književna vila pjesnikinja duše
    22h 57m
    0
  • Priča o Siniši i božijem čudu
    19h 23m
    1
  • Na "Viberu" aktuelna zloupotreba broja telefona
    21h 36m
    0
  • Partizan mijenja ime!
    12h 5m
    4