У понуди „Хуавеј нова 5Т“

04.12.2019. 10:14
0
ИЗВОР: Srna

Из компаније "М:тел" обавјештавају кориснике да у понуди имају најновији модел мобилног телефона "хуавеј нова 5Т".

-Овај модел одликује јединствен елегантан дизајн. Уз још шири екран и предњу камеру од 32 мегапиксела /MP/ позиционирану испод самог екрана постиже се цјелина слике и револуционарно искуство у коришћењу. Четири задње АИ камере имају објектив широке резолуције од 48 мегапиксела и праве импресивне фотографије веома високог квалитета- наводе из "М:тела".

Овај модел посједује и ноћни режим који је представљен на претходним "Хуавеј" моделима, тако да пружа ноћно снимање без ограничења.

-`Хуавеј нова 5Т` има RAM од шест гигабајта, чиме убрзава операције и подржава коришћење и најзахтјевнијих апликација на врхунском нивоу. Поред тога, 128 гигабајта за складиштење на телефону пружа довољно простора за чување омиљених пјесама, видеа и апликација, као и свих важних момената", истичу из "М:тела".

Телефон се једноставно откључава бочно постављеним сензором отиска прста који омогућава брзо откључавање уређаја једном руком.

Иако посједује перформансе који су у рангу са премијум телефонима, заинтересовани га могу набавити по много приступачнијој цијени.

Уз претплату "Em plus" мјесечна рата износиће 20,10 КМ, а за оне који купе овај модел припремљен је и поклон "хуавеј фрилејс" слушалице.

Коментари 0
Повезане вијести
Превенција је кључ безбједности дјеце у онлајн простору Превенција је кључ безбједности дјеце у онлајн простору
Триван: Успех Телеком Србија групе резултат је пословања у читавој регији западног Балкана Триван: Успех Телеком Србија групе резултат је пословања у читавој регији западног Балкана
Знамо ли како превенирати насиље и његове посљедице у дигиталном окружењу? Знамо ли како превенирати насиље и његове посљедице у дигиталном окружењу?
Најчитаније
  • Сјећање на Огњена Куљанина
    21h 22m
    0
  • Десанка Максимовић: Књижевна вила пјесникиња душе
    22h 55m
    0
  • Прича о Синиши и божијем чуду
    19h 21m
    1
  • На "Виберу" актуелна злоупотреба броја телефона
    21h 34m
    0
  • Партизан мијења име!
    12h 3m
    4