У понуди компаније м:тел нови телефони

24.10.2023. 13:57
0
ИЗВОР: katera.news

Најлакши и најбржи начин да дођете до новог телефона је да посјетите www.mtel.ba.

Овог мјесеца на wебсхопу издвајамо акцију за куповину телефона ZTE Blade V40S i Motorola RAZR 5G, на рате без камата.

Са великим екраном од 6,67 инча и танким кућиштем, свијетло плаве или сиве боје, од само 7,6 милиметара, тешко да ће ZTE Blade V40S остати непримијећен. Овај модерни телефон посједује моћне камере, међу којима је главна од 50 МП, помоћу које можете снимити одличне фотографије и видео садржаје. Да не бисте морали штедјети простор и размишљати о томе да ли ће вам у телефон стати све то што желите да сачувате, ту је 4ГБ РАМ-а и 128ГБ интерне меморије, Уз Претплата Плус тарифу мјесечна рата овог уређаја износи 12,31 КМ.

Бесконачно способна, савршена за сваки џеп, Motorola RAZR 5G се вратила на велика врата на тржиште паметних телефона. Интерактивни дисплеј за брзи приказ омогућује вам преглед обавјештења, телефонске разговоре, снимање аутопортрета, одговарање на поруке, репродукцију пјесама, постављање питања Google асистенту и бројне друге могућности. Камера од 48 МП снима оштрије, живописније фотографије, а када затворите преклопни телефон, служи као најнапреднија камера за аутопортрете. Незаустављиве перформансе процесора Qualcomm® Snapdragon™ 765 и 8 ГБ РАМ меморије омогућују вам да с лакоћом измјењујете апликације. Уживајте у 256 ГБ простора за фотографије, музику, филмове и игрице. Уз одабрану Претплата Топ тарифу, мјесечна рата овог уређаја износи 75,55 КМ.

Савршени уређаји спојени са м:тел Претплата тарифама омогућиће вам уживање у бескрајно квалитетној комуникацији у најбољој мобилној мрежи у БиХ.

Коментари 0
Повезане вијести
Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван
Одиграна пријатељска фудбалска утакмица Даун синдром центра Бањалука и м:тел-а Одиграна пријатељска фудбалска утакмица Даун синдром центра Бањалука и м:тел-а
М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу
Најчитаније
  • Сјећање на мајора Вука Чвору: Осам година од смрти
    21h 6m
    9
  • У храму у Војковићима служено празнично вечерње богослужење (ФОТО)
    12h 1m
    0
  • Сутра празник Цвијети
    21h 12m
    0
  • Мање склопљених бракова, млади све касније ступају у брачну заједницу
    21h 20m
    0
  • Несрећа код Градишке са трагичним епилогом: Погинуо мушкарац!
    13h 27m
    0