У породилишту болнице у Источном Сарајеву рођен један дјечак

11.09.2019. 09:12
0
ИЗВОР: Катера

У породилишту болнице у Источном Сарајеву у протекла 24 часа рођен је један дјечак. На болничко лијечење примљена су 47 пацијента.

Територијална ватрогасна јединица Источно Сарајево у протекла 24 часа није имала интервенција.

Град је овога јутра уредно снабдијевен водом, што се тиче елетричне енергије у Сокоцу због планираних радова на дијелу 10 кВ далековода Аутобаза, у периоду од 09:00 до 13:00 часова, без електричне енергије ће остати потрошачи који се напајају са трафоподручја: Видрићи, Бор Видрићи, Видрићи 1, Боржуно, Маргетићи, Маргетићи 2, Станића Брдо, Кошутица, Прељубовићи, Ранчићи, Жљебови, Геруша, Ладовићи, Мичиводе.

На путевима у Републици Српској и Федерацији БиХ у котлинама и уз ријечне токове, као и у вишим предјелима смањена је видљивост због ниске облачности и магле, а на дионицама које пролазе кроз усјеке и поред камених косина учестали су одрони камења и земље на коловоз.

Видљивост је посебно смањена у долинама ријека Саве, Дрине, Врбаса, Спрече и Лашве.

Из Ауто-мото савеза /АМС/ савјетују возачима да вожњу прилагоде условима на путу и да избјегавају ризична претицања.

Саобраћај се на дионици магистралног пута Крупац-Богатићи, на подручју општина Источна Илиџа и Трново, одвија наизмјенично, једном траком, због изградње мале хидроелектране Крупац на ријеци Жељезници. 

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ данас ће бити сунчано и топло, уз ријетке краткотрајне пљускове на југоистоку и највишу дневну температуру до 26 степени Целзијусових.

Ујутро ће бити претежно ведро или уз малу до умјерену облачност, у јужној половини земље, око ријека и по котлинама могућа је магла, док ће у планинама бити прохладно.

Током дана очекује се сунчано и топло вријеме, на југу и истоку могућа је промјенљива облачност, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.Послије подне остаје слично, осим на југу гдје ће постојати услови за по који пљусак који може бити и јачи, док је локална грмљавина могућа у високој Херцеговини и јужном дијелу сарајевско-романијске регије.

Највиша дневна температура ваздуха биће од 21 до 26, на сјевероистоку и југу степен или два виша, а у планинама од 19 степени Целзијусових.

Дуваће слаб вјетар до умјерене јачине источног и сјевероисточног смјера, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Коментари 0
Повезане вијести
Фестивал "Акордеон арт плус" од 28. до 31. маја у Источном Сарајеву Фестивал "Акордеон арт плус" од 28. до 31. маја у Источном Сарајеву
У четвртак отварање Народног позоришта Источно Сарајево У четвртак отварање Народног позоришта Источно Сарајево
Данас промјенљиво и топло Данас промјенљиво и топло
Најчитаније
  • У саобраћајној незгоди на путу Подроманија - Сумбуловац тешко повријеђено дијете
    13h 52m
    0
  • Соколац: Уплатио новац, теретно моторно возило му није испоручено
    14h 9m
    3
  • У четвртак отварање Народног позоришта Источно Сарајево
    8h 49m
    3
  • Ненад Маринковић студент генерације са просјеком 10,00
    13h 14m
    0
  • Душанов законик данас пуни 675 година
    14h 45m
    5