У саобраћајној несрећи код Милића погинуо младић

03.07.2022. 14:11
0
ИЗВОР: nezavisne.com

Г.С. (29) из Зворника погинуо је јутрос на локалном путу Кушлат – Рашево, у мјесту Доње Рашево, општина Милићи. Несрећа се десила око 07.15 часова када је овај младић био за воланом аудија.

- Полицијски службеници Полицијске станице Милићи су поступили по пријави и изашли на лице мјеста. На лице мјеста су упућени и радници Јавне здравствене установе Дом здравља 'Свети Никола' у Милићима. Од стране полицијских службеника ПС Милићи је утврђено да је у саобраћајној несрећи учествовао Г.С. а доктор наведене Јавне здравствене установе је констатовао смрт - наводи се у саопштењу. 

О свему наведеном је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево, Подручна канцеларија Власеница који је полицијским службеницима ПС Милићи наложио вршење увиђаја и предузимање свих мјера и радњи из њихове надлежности.

Коментари 0
Повезане вијести
Смртно страдао возач у саобраћајној несрећи у Источном Сарајеву Смртно страдао возач у саобраћајној несрећи у Источном Сарајеву
Хеликоптерски сервис Српске транспортовао дјечака из Мостара Хеликоптерски сервис Српске транспортовао дјечака из Мостара
Саобраћајна незгода у Источном Новом Сарајеву Саобраћајна незгода у Источном Новом Сарајеву
Најчитаније
 • Сјећања Хрешана на долазак Аустроугарске империје у БиХ
  8h 34m
  0
 • Ђого: Забраном подизања три прста завршен процес етничког чишћења "отвореног града"
  14h 19m
  7
 • Ноћни успон на врх Требевића (ФОТО)
  14h 29m
  1
 • Наташи Ћејић потребна наша помоћ
  17h 42m
  2
 • Преминуо глумац Саша Петровић
  18h 25m
  1