У Сокоцу организован „Јесењи карневал“ (ФОТО)

07.10.2020. 13:23
0
ИЗВОР: opstinasokolac.net

Организовањем „Јесењег карневала“, Установа за предшколско васпитање и образовање Соколац наставила је обиљежавање „Недјеље дјетета“, које је ове године под слоганом „Здраво тијело, ведар дух“.

Како је већ постала традиција, малишани су у костимима са мотивом јесењих плодова прошетали улицама Сокоца, ширећи осмијехе и добро расположење.

На маскенбалу су учествовала дјеца од три године, па до предшколског узраста и били су обучени у печуркице, сунцокрете и бундеве.

Слика

Својом шетњом, украсили су главну улицу и приредили су на радост васпитача, родитеља и свих пролазника праву параду поноса.

Малишани, узбуђени и са поносом, изрецитовали су неке од дјечијих права, па се тако могао чути и неизоставни „Буквар дјечијих права“ од Љубивоја Ршумовића.

Слика

Дјечији „Јесењи карневал“, према мишљењу многих родитеља представља и најљепши дио програма обиљежавања „Недјеље дјетета“, која и упркос специфичним условима због епидемиолошке ситуације има разноврстан програм.

Дјеца су јуче посјетила Цркву Светог пророка Илије, гдје су их свештеници топло и срдачно дочекали. И сутра се настављају активности у соколачком вртићу, овог пута ће то бити такмичење у дворишту установе.

Коментари 0
Повезане вијести
Соколац: На хуманитарној представи за екскурзије прикупљено 750 КМ Соколац: На хуманитарној представи за екскурзије прикупљено 750 КМ
За одбјеглим Томићем још није расписана потјерница За одбјеглим Томићем још није расписана потјерница
Аграрни фонд Источног Сарајева: Подјела сјеменског материјала за 371 пољопривредника Аграрни фонд Источног Сарајева: Подјела сјеменског материјала за 371 пољопривредника
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    20h 59m
    5
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    18h 34m
    7
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    23h 42m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    4h 33m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    3h 0m
    0