У Сокоцу сутра Првенство у боксу за омладинце и јуниоре/школарце

30.09.2021. 10:57
0
ИЗВОР: Срна

У Сокоцу сутра почиње тродневно Првенство БиХ у боксу за омладинце и јуниоре/школарце на коме ће учестовати 30 клубова из Републике Српске и ФБиХ, најављено је из Боксерског клуба "Гласинац".

Предсједник овог соколачког клуба Предраг Бартула, који је и тренер "Гласинца", нагласио је да се први пут једна велика манифестација у боксу одржава на Сокоцу.

Он је додао да су многи такмичари и спортски радници за данас најавили долазак и да ће сутра први пут на Сокоцу бити одржана и Скупштина Боксерског савеза БиХ, и то у хотелу "Златни бор".

Према програму овог првенства, први дио квалификација биће одржан сутра у поподневним часовима, у суботу, 2. октобра, такмичење се наставља од 14.00 часова, а недјељу, 3. октобра, су финалне борбе.

Бартула је нагласио да због епидемиолошке ситуације неће бити омогућено присуство већег броја публике, те додао да ће се организатор придржававати свих предложених мјера заштите од вируса корона, као што су чиниле и њихове колеге на осталим међународним такмичењима.

Организатор овог првенства су боксерски савези Републике Српске и БиХ, а домаћин БК "Гласинац", клуб који се од оснивања 2012. године налази међу бољим у БиХ.

Коментари 0
Повезане вијести
Митрополит Хризостом: Припрема за радосни тренутак побједе Митрополит Хризостом: Припрема за радосни тренутак побједе
Соколац: На хуманитарној представи за екскурзије прикупљено 750 КМ Соколац: На хуманитарној представи за екскурзије прикупљено 750 КМ
За одбјеглим Томићем још није расписана потјерница За одбјеглим Томићем још није расписана потјерница
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    8h 36m
    11
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    7h 20m
    0
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    23h 33m
    0
  • Дјечак из БиХ пао под трактор, хеликоптером пребачен у болницу
    19h 47m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    2h 5m
    0