U Sokocu sutra Prvenstvo u boksu za omladince i juniore/školarce

30.09.2021. 10:57
0
IZVOR: Srna

U Sokocu sutra počinje trodnevno Prvenstvo BiH u boksu za omladince i juniore/školarce na kome će učestovati 30 klubova iz Republike Srpske i FBiH, najavljeno je iz Bokserskog kluba "Glasinac".

Predsjednik ovog sokolačkog kluba Predrag Bartula, koji je i trener "Glasinca", naglasio je da se prvi put jedna velika manifestacija u boksu održava na Sokocu.

On je dodao da su mnogi takmičari i sportski radnici za danas najavili dolazak i da će sutra prvi put na Sokocu biti održana i Skupština Bokserskog saveza BiH, i to u hotelu "Zlatni bor".

Prema programu ovog prvenstva, prvi dio kvalifikacija biće održan sutra u popodnevnim časovima, u subotu, 2. oktobra, takmičenje se nastavlja od 14.00 časova, a nedjelju, 3. oktobra, su finalne borbe.

Bartula je naglasio da zbog epidemiološke situacije neće biti omogućeno prisustvo većeg broja publike, te dodao da će se organizator pridržavavati svih predloženih mjera zaštite od virusa korona, kao što su činile i njihove kolege na ostalim međunarodnim takmičenjima.

Organizator ovog prvenstva su bokserski savezi Republike Srpske i BiH, a domaćin BK "Glasinac", klub koji se od osnivanja 2012. godine nalazi među boljim u BiH.

Komentari 0
Povezane vijesti
Obilježen Dan škole i krsna slava SŠC „Vasilije Ostroški“ Obilježen Dan škole i krsna slava SŠC „Vasilije Ostroški“
Marijana Mijatović kadetski prvak BiH u disciplini vazdušna puška Marijana Mijatović kadetski prvak BiH u disciplini vazdušna puška
Grupa hodočasnika iz Sokoca stigla u Nikšić Grupa hodočasnika iz Sokoca stigla u Nikšić
Najčitanije
  • Priča o Siniši i božijem čudu
    22h 12m
    1
  • Partizan mijenja ime!
    14h 54m
    4
  • Održan Forum za bezbjednost opštine Istočno Novo Sarajevo
    19h 27m
    0
  • Uhapšen Gruzijac zbog pljačke dva miliona maraka u Banjaluci
    17h 1m
    2
  • Kako je stradao mitropolit Petar Zimonjić
    22h 46m
    3