У Сокоцу евидентирана три кривична дјела, три лица лишена слободе

22.03.2021. 15:10
0
ИЗВОР: Катера

Полицијској станици Соколац,  20. марта око 00:35 часова пријављено је да су два непозната лица, у улици Симе Дрљаче у Сокоцу, оштетила улазна врата стана и аутомобил „тојотакоји користи Ж.К. из Сокоца, који је том  приликом испалио неколико хитаца из ватреног оружја.

Полицијски службеници лишили су слободе Ж.К. и одузели му ватрено оружје – пиштољ због основа сумње да је починио кривично дјело „Изазивање опште опасности“, саопштено је из Полицијске управе Источно Сарајево.

Оперативним радом полицијски службеници су дошли до сазнања да се у везу са оштећењем имовине Ж.К. могу довести лица иницијала М.М. и Р.В. из Хан Пијеска, која су одмах пронађена и лишена слободе.

О свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево и у току је документовање предмета након чега слиједи извјшетај о почињеним кривичним дјелима против М.М. и Р.В. за кривична дјела „Насилничко понашање“ и „Оштећење и одузимање туђе ствари“, а против Ж.К. извјештај о почињеном кривичном дјелу „Изазивање опште опасности“.

Коментари 0
Повезане вијести
Ходочасници из Сокоца на Ђурђевдан полазе на петнаесто поклоњење моштима Светог Василија Острошког Ходочасници из Сокоца на Ђурђевдан полазе на петнаесто поклоњење моштима Светог Василија О...
Митрополит Хризостом: Припрема за радосни тренутак побједе Митрополит Хризостом: Припрема за радосни тренутак побједе
Седми планинарски слет у Хан Пијеску окупио око 200 планинара (ВИДЕО) Седми планинарски слет у Хан Пијеску окупио око 200 планинара (ВИДЕО)
Најчитаније
  • „Ако изађеш, бићеш заклан“: Исповијест Данила Берибаке који је преживио пакао Доборовољачке улице
    15h 6m
    13
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    14h 2m
    0
  • У недјељу народно весеље код Цркве Успења Пресвете Богородице у Палама
    14h 6m
    1
  • Фочански светац Будимир Соколовић - Дражин исповједник и Христов мученик
    10h 59m
    0
  • Четрнаестогодишњи Милош са уживањем се брине о породичном имању
    12h 56m
    0