У сриједу свечана академија и промоција 29 дипломираних инжењера

06.06.2022. 11:30
0
ИЗВОР: srna.rs

На Машинском факултету Универзитета у Источном Сарајеву у сриједу, 8. јуна, биће одржана свечана академија, поводом обиљежавања 28 година успјешног рада у оквиру овог универзитета и 63 године традиције високошколског образовања у подручју машинске струке.

Биће уприличено и уручење диплома за 29 дипломираних инжењера и три мастера машинства који су звање стекли у протеклој години, најављено је са Машинског факултета Универзитета у Источном Сарајеву.

У оквиру свечаности биће уручена признања најбољим студентима, професорима и асистентима за изузетне резултате у научноистраживачкој дјелатности, те радницима за дугогодишњи предан рад на Машинском факултету.

Посебна признања биће уручена представницима привредних субјеката који су дали значајан допринос у раду и афирмацији Факултета и кроз низ активности омогућили додатно усавршавање студената и повећање њихових компетенција и вјештина са практичног аспекта.

Почетак свечане академије је у 11.00 часова, а изјаве за медију у 10.45 часова.

Коментари 0
Повезане вијести
Приказан филм о одбрани Српске Илиџе Приказан филм о одбрани Српске Илиџе
У Српској морбилама заражена 44 лица, у Источном Сарајеву један случај заразе У Српској морбилама заражена 44 лица, у Источном Сарајеву један случај заразе
Сутра обиљежавање Дана несталих Срба Сарајевско-романијске регије Сутра обиљежавање Дана несталих Срба Сарајевско-романијске регије
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    22m
    0
  • Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду
    12h 59m
    1
  • „Дом инвест“ гради дом за вас
    22h 33m
    1
  • Паљани на поклоничком путовању у манастир Хиландар
    16h 47m
    0
  • Џудисти из Српске дигли глас против актуелног руководства
    21h 51m
    1