У суботу на Јахорини предновогодишњи концерт Аца Лукаса

25.12.2019. 20:05
0
ИЗВОР: СРНА

На Јахорини ће у суботу, 28. децембра, бити одржан предновогодишњи концерт пјевача Аца Лукаса, као почетак добре забаве и прославе предстојећих празника, најавио је директор Олимпијског центра “Јахорина” Дејан Љевнаић.

Љевнаић је на конференцији за новинаре рекао да је интересовање за концерт велико и позвао све да што прије купе карту јер су капацитети ограничени.

– Драго ми је да могу да најавим да ће као предгрупа наступити бенд Игора Вукојевића. Концерт ће бити одржан у затвореном простору на локацији Пољице, са лијеве стране по самом уласку на планину – нагласио је он.

Љевнаић је рекао да улазнице коштају 15 КМ за партер, а 50 КМ за ВИП мјеста, а у сарадњи са компанијом Центротранс биће организован превоз на концерт из Сарајева, Источног Сарајева и са Пала.

Љевнаић је навео да се труде да имају што више догађаја који иду у корист скијаша, тако да ће посјетиоце планине послије Нове године очекивати журке на стазама од 15.00 часова, па концерти групе Регина, Амадеус бенда и ОК бенда.

– Смјештајни капацитети на Јахорини су попуњени преко 96 одсто, тражи се кревет више и то су неке наше слатке муке – рекао је Љевнаић и додао да ће ускоро бити пуштено више стаза у рад захваљујући систему за осњежавање.

Он је истакао да се Јахорина брзо вратила на мапу европских ски-центара.

Пјевач Аца Лукас рекао је да му је драго што ће одржати концерт на Јахорини, да је цијела његова екипа спремна јер им је све ново, те да се нада доброј атмосфери.

Концерт ће почети у 20.00 часова, а карте се могу купити путем система купикарту.ба, у хотелима Термаг, Лавина, Вучко, на Палама и Источном Сарајеву.

Коментари 0
Повезане вијести
Прољећно зеленило на Јахорини прекрио априлски снијег Прољећно зеленило на Јахорини прекрио априлски снијег
У суботу хуманитарни концерт сјећања на упокојене чланове СПД „Слога“ У суботу хуманитарни концерт сјећања на упокојене чланове СПД „Слога“
Почињу "Сусрети српских земаља" на Јахорини Почињу "Сусрети српских земаља" на Јахорини
Најчитаније
  • Радник пао са стуба и погинуо
    17h 2m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    18h 17m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    22h 35m
    0
  • Божовић: Источна Илиџа - свјетионик источног дијела Српске
    14h 10m
    0
  • Суфинансирање бањске рехабилитације за пензионере у Источном Новом Сарајеву
    22h 19m
    0