У току евидентирање дјеце за упис у први разред

05.02.2021. 10:53
0
ИЗВОР: Srna

У Основној школи /ОШ/ "Петар Петровић Његош" у Источној Илиџи у току је евидентирање дјеце за упис у први разред за школску 2021/2022. годину, објављено је на званичној интернет страници ове школе.
У први разред крећу дјеца која закључно са 31. августом навршавају шест година, дјеца старија од шест година која из неког разлога нису раније уписана у школу, док се дјеца која до краја текуће године навршавају шест година уписују на захтјев родитеља.

Евиденција се врши у административној служби школе путем контакт телефона 057/317-895 у периоду од 9.00 до 15.00 часова.

Из школе напомињу да се ово обавјештење не односи на родитеље који су у претходном периоду евидентирали дјецу за предшколски програм, као и на родитеље чија ће дјеца похађати предшколски програм у некој од предшколских установа.

Из ове школе додају да ће нове информације о наставку активности уписа дјеце у први разред бити објављене на њиховој интернет страници.

Приликом евидентирања дјеце за упис у први разред за школску 2021/2022. годину у ОШ "Свети Сава" у Источном Новом Сарајеву потребно је донијети родни лист дјетета и ЦИПС пријаву о мјесту пребивалишта једног родитеља. На коверти је потребно обавезно написати име и презиме дјетета и контакт телефон.

Потребну документацију треба доставити на шалтер административне службе школе од 9.00 до 15.00 часова, до 28. фебруара, а приликом доласка сви су дужни да се придржавају прописаних мјера због тренутне епидемиолошке ситуације, саопштено је из ОШ "Свети Сава" Источно Ново Сарајево.

За све додатне информације заинтересовани се могу обратити педагогу на број телефона 057/340-414.

У ОШ "Свети Сава" у Трнову, такође, је у току евидентирање дјеце за упис у први разред, а потребну документацију је могуће доставити у управу школе до 26. фебруара, радним данима у периоду од 9.00 до 12.00 часова.

О датуму када ће бити љекарски преглед и тестирање дјеце, родитељи ће бити накнадно обавијештени.

Коментари 0
Повезане вијести
Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
У априлу рођене 32 бебе У априлу рођене 32 бебе
Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    8h 27m
    11
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    7h 11m
    0
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    23h 24m
    0
  • Дјечак из БиХ пао под трактор, хеликоптером пребачен у болницу
    19h 38m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    1h 56m
    0