У току потрага за Милошем Спаићем

31.07.2021. 13:14
0
ИЗВОР: СРНА

Полиција је почела ширу претрагу терена за несталим младићем Милошем Спаићем из Требиња и апеловала да грађани, уколико примијете Спаића или чују било какву информацију која може помоћи, обавијесте најближу полицијску станицу.

Шира потрага почела је јутрос у 9.00 часова и обухвата мјеста Ластва, Нецвијећа и Страча у Требињу, наведено је из Полицисјке управе Требиње.

У претрази, осим полиције, учествују и припадници ловачког друштва "Леотар" из Требиња и Подручног одјељења Требиње Републичке управе цивилне заштите.

Спаић /23/ је нестао  24. јула, висок је између 175 до 180 центиметара, тежине око 75 килограма, средње грађе, кратке црне косе и смеђих очију, има младеж на десном образу, на лијевој руци са унутрашње стране подлактице има тетоважу у облику ромба са натписом на енглеском - земља, ваздух, ватра, вода.

Посљедњи пут је виђен у тексас шорцу, мајици и папучама-јапанкама. Од куће је однио шатор наранџасте боје, саопштено је из Полицијске управе Требиње.

Полицијска управа Требиње позивала је јуче све грађане да, уколико примијете несталог младића, обавијесте најближу Полицијску станицу на бесплатан број телефона 122.

 

Коментари 0
Повезане вијести
За малом Данком се и даље трага За малом Данком се и даље трага
Наставља се потрага за тијелом двогодишње дјевојчице Наставља се потрага за тијелом двогодишње дјевојчице
Припадници оружаних снага у потрази за Драгом Танасковићем Припадници оружаних снага у потрази за Драгом Танасковићем
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    14h 1m
    0
  • Крађа у Палама
    12h 19m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    8h 46m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    11h 34m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    4h 55m
    0