У току радови на реконструкцији далековода у Касиндолу (ФОТО)

10.05.2022. 14:15
0
ИЗВОР: katera.news

Електродистрибуција Пале тренутно изводи радове на замијени стубова и реконструкцији далековода у Касиндолу у Источној Илиџи, чиме ће се обезбиједити двоструко напајање електричном енергијом за Болницу „Србија“.

Радове су данас обишли начелник општине Источна Илиџа Маринко Божовић, замјеник начелника Мирослав Лучић и руководилац теренске јединице Миро Ђукић.

- Претходно је завршена реконструкција далековода која је обухватила Кулу, Младице и Војковиће, чиме је такође обезбијеђено двоструко напајање електричном енергијом за поменута насеља, саопштено је из општине Источна Илиџа.

Слика

Фото: Општина Источна Илиџа

С обзиром на то да су овим радовима ријешени дугогодишњи проблеми са снабдијевањем електричном енергијом Општина Источна Илиџа упућује захвалност Електродистрибуцији Пале на досадашњој реализацији поменутих активности.

Коментари 0
Повезане вијести
Бициклима до Острога - вожња у част погинулих бораца Војске Републике Српске (ФОТО) Бициклима до Острога - вожња у част погинулих бораца Војске Републике Српске (ФОТО)
ОК „Игман“ на дружењу са Тијаном Бошковић (ФОТО) ОК „Игман“ на дружењу са Тијаном Бошковић (ФОТО)
Пријем за основце из Источне Илиџе који су освојили прво мјесто на републичком такмичењу у фудбалу (ФОТО) Пријем за основце из Источне Илиџе који су освојили прво мјесто на републичком такмичењу ...
Најчитаније
 • Од данас забрана пушења у јавним просторима у ФБиХ
  10h 44m
  0
 • Четврти батаљон Војне полиције ВРС – голобради младићи на бранику отаџбине (ФОТО)
  8h 23m
  0
 • Носовић: Образовање и лијепо васпитање су светиња
  7h 30m
  0
 • ММФ тражи чак и снижење плата
  3h 9m
  1
 • Хиљаде људи на протесту у Сарајеву поводом погибије младе докторице
  2h 30m
  0