У току радови на реконструкцији далековода у Касиндолу (ФОТО)

10.05.2022. 14:15
0
ИЗВОР: katera.news

Електродистрибуција Пале тренутно изводи радове на замијени стубова и реконструкцији далековода у Касиндолу у Источној Илиџи, чиме ће се обезбиједити двоструко напајање електричном енергијом за Болницу „Србија“.

Радове су данас обишли начелник општине Источна Илиџа Маринко Божовић, замјеник начелника Мирослав Лучић и руководилац теренске јединице Миро Ђукић.

- Претходно је завршена реконструкција далековода која је обухватила Кулу, Младице и Војковиће, чиме је такође обезбијеђено двоструко напајање електричном енергијом за поменута насеља, саопштено је из општине Источна Илиџа.

Слика

Фото: Општина Источна Илиџа

С обзиром на то да су овим радовима ријешени дугогодишњи проблеми са снабдијевањем електричном енергијом Општина Источна Илиџа упућује захвалност Електродистрибуцији Пале на досадашњој реализацији поменутих активности.

Коментари 0
Повезане вијести
Два пјешака повријеђена у саобраћајној незгоди у Источној Илиџи Два пјешака повријеђена у саобраћајној незгоди у Источној Илиџи
Општина Источна Илиџа ће сносити трошкове санације и уређења гроба мајке Мома Капора Општина Источна Илиџа ће сносити трошкове санације и уређења гроба мајке Мома Капора
У Источној Илиџи ухапшен возач код којег је пронађен спид У Источној Илиџи ухапшен возач код којег је пронађен спид
Најчитаније
 • Два пјешака повријеђена у саобраћајној незгоди у Источној Илиџи
  16h 59m
  0
 • ВиК Источно Сарајево: Ванредно обавјештење
  20h 36m
  0
 • Владичић појаснио коме ће струја бити скупља, а коме не
  17h 48m
  0
 • Повриjeђене двије раднице: „Смартом“ улетио у пекару (ВИДЕО)
  10h 19m
  0
 • Кречење стана од 50 квадрата око 600 марака
  16h 23m
  2