У току радови на реконструкцији далековода у Касиндолу (ФОТО)

10.05.2022. 14:15
0
ИЗВОР: katera.news

Електродистрибуција Пале тренутно изводи радове на замијени стубова и реконструкцији далековода у Касиндолу у Источној Илиџи, чиме ће се обезбиједити двоструко напајање електричном енергијом за Болницу „Србија“.

Радове су данас обишли начелник општине Источна Илиџа Маринко Божовић, замјеник начелника Мирослав Лучић и руководилац теренске јединице Миро Ђукић.

- Претходно је завршена реконструкција далековода која је обухватила Кулу, Младице и Војковиће, чиме је такође обезбијеђено двоструко напајање електричном енергијом за поменута насеља, саопштено је из општине Источна Илиџа.

Слика

Фото: Општина Источна Илиџа

С обзиром на то да су овим радовима ријешени дугогодишњи проблеми са снабдијевањем електричном енергијом Општина Источна Илиџа упућује захвалност Електродистрибуцији Пале на досадашњој реализацији поменутих активности.

Коментари 0
Повезане вијести
Лице из Источне Илиџе ухапшено због посједовања опојне дроге Лице из Источне Илиџе ухапшено због посједовања опојне дроге
Немања Мочевић нови потпредсједник Скупштинe општине Источна Илиџа Немања Мочевић нови потпредсједник Скупштинe општине Источна Илиџа
Смјена радикала у Скупштини општине Источна Илиџа Смјена радикала у Скупштини општине Источна Илиџа
Најчитаније
  • Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
    7h 8m
    3
  • Дан када је убијен Карађорђе – отац модерне српске државе
    17h 7m
    0
  • Земљотрес у БиХ
    8h 43m
    0
  • Ватрогасци из Хан Пијеска спасили мушкарца палог са литице у провалију
    16h 4m
    0
  • Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
    10h 47m
    9