U toku radovi na rekonstrukciji dalekovoda u Kasindolu (FOTO)

10.05.2022. 14:15
0
IZVOR: katera.news

Elektrodistribucija Pale trenutno izvodi radove na zamijeni stubova i rekonstrukciji dalekovoda u Kasindolu u Istočnoj Ilidži, čime će se obezbijediti dvostruko napajanje električnom energijom za Bolnicu „Srbija“.

Radove su danas obišli načelnik opštine Istočna Ilidža Marinko Božović, zamjenik načelnika Miroslav Lučić i rukovodilac terenske jedinice Miro Đukić.

- Prethodno je završena rekonstrukcija dalekovoda koja je obuhvatila Kulu, Mladice i Vojkoviće, čime je takođe obezbijeđeno dvostruko napajanje električnom energijom za pomenuta naselja, saopšteno je iz opštine Istočna Ilidža.

Slika

Foto: Opština Istočna Ilidža

S obzirom na to da su ovim radovima riješeni dugogodišnji problemi sa snabdijevanjem električnom energijom Opština Istočna Ilidža upućuje zahvalnost Elektrodistribuciji Pale na dosadašnjoj realizaciji pomenutih aktivnosti.

Komentari 0
Povezane vijesti
Opljačkana benzinska pumpa u Istočnoj Ilidži Opljačkana benzinska pumpa u Istočnoj Ilidži
Božović prisustvovao liturgiji u Sabornom hramu Svete Trojice (FOTO) Božović prisustvovao liturgiji u Sabornom hramu Svete Trojice (FOTO)
Crkva Rođenja Presvete Bogorodice u Hadžićima proslavila krsnu slavu (FOTO) Crkva Rođenja Presvete Bogorodice u Hadžićima proslavila krsnu slavu (FOTO)
Najčitanije
 • Prijavljen muškarac iz Han Pijeska zbog klevete na „Fejsbuku“
  13h 53m
  0
 • U saobraćajnoj nezgodi na Ravnoj Romaniji teško povrijeđen vozač
  15h 26m
  0
 • Miloš Crnjanski - najpoetičniji srpski pisac, autor "Seoba"
  16h 33m
  0
 • Reakcija OBO „Ilidžanski borac“ na objavu Adnana Rondića
  11h 30m
  0
 • Osumnjičeni da su krali meso sa stočnog groblja pa ga prodavali
  12h 1m
  0