U toku radovi na rekonstrukciji dalekovoda u Kasindolu (FOTO)

10.05.2022. 14:15
0
IZVOR: katera.news

Elektrodistribucija Pale trenutno izvodi radove na zamijeni stubova i rekonstrukciji dalekovoda u Kasindolu u Istočnoj Ilidži, čime će se obezbijediti dvostruko napajanje električnom energijom za Bolnicu „Srbija“.

Radove su danas obišli načelnik opštine Istočna Ilidža Marinko Božović, zamjenik načelnika Miroslav Lučić i rukovodilac terenske jedinice Miro Đukić.

- Prethodno je završena rekonstrukcija dalekovoda koja je obuhvatila Kulu, Mladice i Vojkoviće, čime je takođe obezbijeđeno dvostruko napajanje električnom energijom za pomenuta naselja, saopšteno je iz opštine Istočna Ilidža.

Slika

Foto: Opština Istočna Ilidža

S obzirom na to da su ovim radovima riješeni dugogodišnji problemi sa snabdijevanjem električnom energijom Opština Istočna Ilidža upućuje zahvalnost Elektrodistribuciji Pale na dosadašnjoj realizaciji pomenutih aktivnosti.

Komentari 0
Povezane vijesti
Sutra sastanak načelnika Istočne Ilidže i Istočnog Novog Sarajeva Sutra sastanak načelnika Istočne Ilidže i Istočnog Novog Sarajeva
Prekid električne energije u Istočnoj Ilidži Prekid električne energije u Istočnoj Ilidži
Omladinska banka Istočna Ilidža – drugi poziv za mlade u 2024. godini Omladinska banka Istočna Ilidža – drugi poziv za mlade u 2024. godini
Najčitanije
  • Više od dvije decenije od sramne arbitraže za Dobrinju
    18h 20m
    0
  • Krađa u Palama
    16h 38m
    0
  • Radnik pao sa zgrade, teško povrijeđen
    13h 5m
    0
  • Sa tržišta povučena ženska torba iz "Pepka"
    15h 53m
    0
  • Autobus sletio u provaliju kod Makarske (VIDEO)
    9h 14m
    0