У Војковићима друга ауто-трка у организацији “Магнум-а” (ФОТО)

26.07.2021. 11:26
0
ИЗВОР: Катера

У Истoчној Илиџи ће у суботу, 31. јула, други пут по реду, бити одржана трка – ауто-мото слалом, дисциплина А-09, коју организује Ауто-картинг клуб „Магнум“ из овог града.

Трка ће се возити магистралним путем од моста у Војковићима до моста у Крупцу, а саобраћај на овој дионици пута биће обустављен од 9.00 до 18.00 часова.

- Правимо прву трку за отворени шампионат Републике Српске и БиХ. Пријаве су почеле пристизати јутрос, а очекујем да ће бити између 60 и 80 такмичара. Из Србије је долазак потврдило око 10. такмичара, али очекујемо такмичаре и из цијеле БиХ - рекао је за Катеру Давор Сикима из клуба „Магнум“ Источно Сарајево.

Слика

Сикима је додао да с обзиром на цијелу ситуацију узроковану пандемијом корона вируса, на прошлогодишњој трци није било проглашење побједника шампионата Републике Српске и БиХ, па ће проглашење бити уприличено на овогодишњој трци у Источном Сарајеву.

Слика

У вријеме одржавања ове трке биће обустављен саобраћај за сва моторна возила на магистралном путу MI 111, дионица Војковићи – Крупац, а саобраћај ће се преусмјеравати на алтернативне путне правце. 

Коментари 0
Повезане вијести
Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
Свечана академија поводом Ђурђевдана - славе и Дана општине Источна Илиџа Свечана академија поводом Ђурђевдана - славе и Дана општине Источна Илиџа
Свечана академија поводом Ђурђевдана у Источној Илиџи Свечана академија поводом Ђурђевдана у Источној Илиџи
Најчитаније
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    23h 12m
    7
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    9h 11m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    7h 38m
    0
  • Радник пао са стуба и погинуо
    2h 5m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    9h 30m
    0