U Vojkovićima druga auto-trka u organizaciji “Magnum-a” (FOTO)

26.07.2021. 11:26
0
IZVOR: Katera

U Istočnoj Ilidži će u subotu, 31. jula, drugi put po redu, biti održana trka – auto-moto slalom, disciplina A-09, koju organizuje Auto-karting klub „Magnum“ iz ovog grada.

Trka će se voziti magistralnim putem od mosta u Vojkovićima do mosta u Krupcu, a saobraćaj na ovoj dionici puta biće obustavljen od 9.00 do 18.00 časova.

- Pravimo prvu trku za otvoreni šampionat Republike Srpske i BiH. Prijave su počele pristizati jutros, a očekujem da će biti između 60 i 80 takmičara. Iz Srbije je dolazak potvrdilo oko 10. takmičara, ali očekujemo takmičare i iz cijele BiH - rekao je za Kateru Davor Sikima iz kluba „Magnum“ Istočno Sarajevo.

Slika

Sikima je dodao da s obzirom na cijelu situaciju uzrokovanu pandemijom korona virusa, na prošlogodišnjoj trci nije bilo proglašenje pobjednika šampionata Republike Srpske i BiH, pa će proglašenje biti upriličeno na ovogodišnjoj trci u Istočnom Sarajevu.

Slika

U vrijeme održavanja ove trke biće obustavljen saobraćaj za sva motorna vozila na magistralnom putu MI 111, dionica Vojkovići – Krupac, a saobraćaj će se preusmjeravati na alternativne putne pravce. 

Komentari 0
Povezane vijesti
„Vaskršnje radosti“ u Istočnoj Ilidži 8. maja „Vaskršnje radosti“ u Istočnoj Ilidži 8. maja
Održan sastanak sa predstavnicima Udruženja pčelara „Roj“ iz Istočne Ilidža Održan sastanak sa predstavnicima Udruženja pčelara „Roj“ iz Istočne Ilidža
Opština Istočna Ilidža finansijski podržava odlazak djece u školu u prirodi Opština Istočna Ilidža finansijski podržava odlazak djece u školu u prirodi
Najčitanije
  • Sutra obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo
    19h 35m
    0
  • Humanitarna grupa „Vukovi“ pokrenula humanitarnu akciju za porodicu Čečar sa Pala
    17h 49m
    0
  • U toku srednjoškolski humanitarni bazar u Istočnom Sarajevu (FOTO)
    15h 39m
    0
  • Vlasnika vole više od sebe: Top 10 rasa pasa koji su ljekoviti za dušu i misli
    8h 4m
    0
  • U utorak besplatni pregledi dojke u Istočnom Starom Gradu
    13h 37m
    0