U Vojkovićima druga auto-trka u organizaciji “Magnum-a” (FOTO)

26.07.2021. 11:26
0
IZVOR: Katera

U Istočnoj Ilidži će u subotu, 31. jula, drugi put po redu, biti održana trka – auto-moto slalom, disciplina A-09, koju organizuje Auto-karting klub „Magnum“ iz ovog grada.

Trka će se voziti magistralnim putem od mosta u Vojkovićima do mosta u Krupcu, a saobraćaj na ovoj dionici puta biće obustavljen od 9.00 do 18.00 časova.

- Pravimo prvu trku za otvoreni šampionat Republike Srpske i BiH. Prijave su počele pristizati jutros, a očekujem da će biti između 60 i 80 takmičara. Iz Srbije je dolazak potvrdilo oko 10. takmičara, ali očekujemo takmičare i iz cijele BiH - rekao je za Kateru Davor Sikima iz kluba „Magnum“ Istočno Sarajevo.

Slika

Sikima je dodao da s obzirom na cijelu situaciju uzrokovanu pandemijom korona virusa, na prošlogodišnjoj trci nije bilo proglašenje pobjednika šampionata Republike Srpske i BiH, pa će proglašenje biti upriličeno na ovogodišnjoj trci u Istočnom Sarajevu.

Slika

U vrijeme održavanja ove trke biće obustavljen saobraćaj za sva motorna vozila na magistralnom putu MI 111, dionica Vojkovići – Krupac, a saobraćaj će se preusmjeravati na alternativne putne pravce. 

Komentari 0
Povezane vijesti
U Istočnoj Ilidži cijena centralnog grijanja za predstojeću sezonu niža u odnosu na prethodnu U Istočnoj Ilidži cijena centralnog grijanja za predstojeću sezonu niža u odnosu na prethodnu
Pojačane vojne aktivnosti tokom noći u blizini aerodroma Pojačane vojne aktivnosti tokom noći u blizini aerodroma
Obavještenje o prijemu zahtjeva kategorisanih boraca VRS na jedinstveni mjesečni borački dodatak Obavještenje o prijemu zahtjeva kategorisanih boraca VRS na jedinstveni mjesečni borački do...
Najčitanije
 • "Dani tikve" okupili veliki broj izlagača i posjetilaca (FOTO)
  11h 14m
  0
 • Najveću tikvu uzgojila Bojana Milanović iz Prijepolja
  10h 48m
  0
 • Aktivan humanitarni broj 17092 za našu Magdalenu!
  15h 31m
  0
 • Svete mučenice Vera, Nada i Ljubav i majka im Sofija
  16h 48m
  0
 • Tijela trojice Srba ubijenih u Banjskoj predata porodicama
  10h 40m
  1