Ученицама ОШ „Петар Петровић Његош“ друго мјесто на конкурсу поводом 170 година од рођења Михајла Пупина

19.09.2024. 11:40
0
ИЗВОР: katera.news

Ученици Основне школе „Петар Петровић Његош“ су избором стручне комисије Републичког педагошког завода Републике Српске остварили запажене резултате на конкурсу поводом 170 године од рођења Михајла Пупина.

У категорији за израду плаката ученици Тина Јововић, Милица Маунага, Ана Папић и Сара Андрић освојили су друго мјесто, под менторством наставнице ликовне културе Милице Бјеловић.

Како су навели из школе, награде и похвале ће ученицима и менторима бити додијељене на централној свечаности поводом 170 година од рођења Михајла Пупина у Идвору, у Србији, 9. октобра 2024. године.

Конкурс је расписао Републички педагошки завод у школској 2023/24. години, у сарадњи са Савезом иноватора Републике Српске, а достављено је 160 радова (ручно и дигитално израђених плаката и филмова).

Коментари 0
Повезане вијести
"Дани тикве“ у Источном Сарајеву 5. и 6. октобра "Дани тикве“ у Источном Сарајеву 5. и 6. октобра
Божовић: Интригантно што тридесет година послије рата неко по Сарајеву поставља тенкове Божовић: Интригантно што тридесет година послије рата неко по Сарајеву поставља тенкове
Против Сокочанина поднесен захтјев за покретање прекршајног поступка због пријетњи Против Сокочанина поднесен захтјев за покретање прекршајног поступка због пријетњи
Најчитаније
  • Слани мафини
    11h 35m
    0
  • Судбину Великог рата тог дана одлучило 62.000 Срба
    13h 30m
    0
  • Преминуо кошаркаш Небојша Еркић
    2h 14m
    0
  • Глас могућ за само три кандидата, теже до мандата са ниже позиције на листи
    11h 24m
    0
  • Божовић најавио и контракривичну пријаву против Вујичића
    5h 53m
    0