Učenicama OŠ „Petar Petrović Njegoš“ drugo mjesto na konkursu povodom 170 godina od rođenja Mihajla Pupina

19.09.2024. 11:40
0
IZVOR: katera.news

Učenici Osnovne škole „Petar Petrović Njegoš“ su izborom stručne komisije Republičkog pedagoškog zavoda Republike Srpske ostvarili zapažene rezultate na konkursu povodom 170 godine od rođenja Mihajla Pupina.

U kategoriji za izradu plakata učenici Tina Jovović, Milica Maunaga, Ana Papić i Sara Andrić osvojili su drugo mjesto, pod mentorstvom nastavnice likovne kulture Milice Bjelović.

Kako su naveli iz škole, nagrade i pohvale će učenicima i mentorima biti dodijeljene na centralnoj svečanosti povodom 170 godina od rođenja Mihajla Pupina u Idvoru, u Srbiji, 9. oktobra 2024. godine.

Konkurs je raspisao Republički pedagoški zavod u školskoj 2023/24. godini, u saradnji sa Savezom inovatora Republike Srpske, a dostavljeno je 160 radova (ručno i digitalno izrađenih plakata i filmova).

Komentari 0
Povezane vijesti
"Dani tikve“ u Istočnom Sarajevu 5. i 6. oktobra "Dani tikve“ u Istočnom Sarajevu 5. i 6. oktobra
Božović: Intrigantno što trideset godina poslije rata neko po Sarajevu postavlja tenkove Božović: Intrigantno što trideset godina poslije rata neko po Sarajevu postavlja tenkove
Protiv Sokočanina podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog prijetnji Protiv Sokočanina podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog prijetnji
Najčitanije
  • Slani mafini
    11h 15m
    0
  • Sudbinu Velikog rata tog dana odlučilo 62.000 Srba
    13h 10m
    0
  • Preminuo košarkaš Nebojša Erkić
    1h 54m
    0
  • Glas moguć za samo tri kandidata, teže do mandata sa niže pozicije na listi
    11h 4m
    0
  • Grupa hodočasnika sa Romanije krenula na poklonjenje Čajničkoj Krasnici
    12h 23m
    0