Ученице ОШ „Петар Петровић Његош“ најбоље на општинском такмичењу Црвеног крста

18.11.2021. 19:03
0
ИЗВОР: Катера

У  просторијама Општине Источна Илиџа данас је организовано општинско такмичење Покрет познавања Црвеног крста“ на којем су учествовали ученици основних школа са подручја ове општине.

Слика

На такмичењу су учествовале три екипе из основних школа “Петар Петровић Његош, “Јован Дучић” и “Алекса Шантић, а прво мјесто су освојиле Лана Драгићевић, Николина Радовић и Александра Гајић, ученице Основне школе „Петар Петровић Његош“ и чланице секције Црвеног крста.

- Освајањем првог мјеста наше ученице су стекле право да учествују на регионалном такмичењу "Мисли мине" које ће бити одржано 23. новембра у нашој школи – рекли су за Катеру из Основне школе "Петар Петровић Његош" у Источној Илиџи.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Василије Шука најбољи на Трећој смотри младих математичара „Прва искра“ (ФОТО) Василије Шука најбољи на Трећој смотри младих математичара „Прва искра“ (ФОТО)
У ОШ „Петар Петровић Његош“ у Источној Илиџи одржана радионица дисеминације о покрету Црвеног крста У ОШ „Петар Петровић Његош“ у Источној Илиџи одржана радионица дисеминације о покрету Црве...
Ученици Средње музичке школе из Источне Илиџе успјешни у Бањалуци (ФОТО) Ученици Средње музичке школе из Источне Илиџе успјешни у Бањалуци (ФОТО)
Најчитаније
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    23h 8m
    7
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    9h 7m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    7h 34m
    0
  • Радник пао са стуба и погинуо
    2h 1m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    9h 26m
    0