Ученик СШЦ "Источна Илиџа" Филип Лаловић побједник онлајн Републичког такмичења из физике

31.05.2020. 11:02
0
ИЗВОР: Катера

Ученик СШЦ "Источна Илиџа" Филип Лаловић освојио је прво мјесто на онлајн Републичком такмичењу из физике, у конкуренцији 26 ученика другог разреда средње школе.

Такмичења из физике за ученике средњих школа ове године због ситуације са коронавирусом нису одржана на уобичајен начин. Да труд ученика, који су се вриједно спремали још од септембра, не прође незапажено, побринуло се Друштво физичара источне Херцеговине.

Филип је ученик са петицама из свих наставних предмета, и ово му није једино такмичење у 2020. години. На Регионалном такмичењу из математике, одржаном у марту, освојио је такође прво мјесто.

Надамо се да ће Филипови успјеси инспирисати остале ученике да раде више, и кроз такмичења покажу свој потeнцијал.

Коментари 0
Повезане вијести
Милићки средњошколци побједници Међународне изложбе идеја и иновација Милићки средњошколци побједници Међународне изложбе идеја и иновација
Екипа ОШ „Србија“ прва на такмичењу из области саобраћаја и вјештине у вожњи бициклом (ФОТО) Екипа ОШ „Србија“ прва на такмичењу из области саобраћаја и вјештине у вожњи бициклом (ФОТО)
Ученици Основне школе „Пале“ освојили запажене резултате на Регионалном такмичењу из физике Ученици Основне школе „Пале“ освојили запажене резултате на Регионалном такмичењу из физике
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    19h 15m
    0
  • Преминуо Војислав Чаркић - наш добри прота Војо
    10h 13m
    10
  • Сјећање на Миломира Јањића Зеку
    18h 39m
    0
  • Годишњица смрти предсједника СФРЈ Јосипа Броза Тита
    16h 54m
    12
  • Годишњица херојске погибије пилота Миленка Павловића
    18h 33m
    0